Dave Lindner

Dave Lindner

18-april-1972
19-mei-2023

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Ik ga akkoord

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Maximale bestandsgrootte: 3 MB. Bestandstype toegestaan: afbeelding. Bestand hier neerzetten

Dave was mijn eerste liefde….❤️

Saskia Bijl

Alle nabestaanden gecondoleerd met dit enorme verlies Rust zacht Xavi

Roy van Mourik

Lieve familie en vrienden, Niet te bevatten, wat ongelooflijke verschrikkelijk en veel te jong. Dave is een van mijn jeugdvrienden, samen gevoetbald bij Candia in alle jeugdelftallen, uitgaan naar de Roskam en veel gelachen en meegemaakt. Dave was een hele fijne jongen en ik kijk terug op een geweldige tijd met hem. Ik wens alle familie en vrienden heel veel sterkte bij dit tragische verlies.

Rinco van Rijn

Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies!

Susana

Lieve Familie en vrienden, wat een onverwachts en verdrietig bericht. Veel jaren met Dave mogen voetballen in de jeugd en senioren bij Candia. Ook mooie tijden gehad met vrienden dat we met een groep naar de Roskam gingen. Dit zijn mooie herinneringen. Familie en vrienden gecondoleerd met het verlies van Dave.

Robert de Bruijn

Woorden schieten tekort, wat onvoorstelbaar en niet te geloven! Onze gedachten zijn bij jullie. Veel sterkte met het dragen van dit onverwachte en veel te vroege gemis. William, Jannie, Renee en Esmee

Jannie Burgers

Lieve familie Gerry,Julia en Sophie,Ludwig en Gabrielle,ik kan een boek schrijven met alle avonturen die ik met Dave beleefd heb ,we verloren mekaar af en toe uit het oog maar nooit uit het hart,als we elkaar weer zagen hadden we aan een half woord genoeg,wat zal ik hem gaan missen mijn vato, heel veel sterkte

Ties van den Besselaar

Wat een onverwachts en verdrietig bericht. Dave als een fijne vent leren kennen en samen mooie wedstrijden gespeeld in Candia A1, ook de trip naar Tsjechië was een bijzondere ervaring. Familie en vrienden gecondoleerd met het verlies van Dave.

Jean-Pierre Van Baal

lieve familie gecondoleerd en heel veel sterkte

john Hakkenberg

Beste Familie en vrienden van Dave, Wat een verdrietig bericht heeft ons bereikt. Dave heeft een tijd in Rhenen gewoond waar ik nog wel eens met hem omging. Hij kwam af en toe terug in Rhenen. Als ik hem dan tegen kwam was het altijd gezellig en hij was altijd geïnteresseerd hoe het met je ging. Veel te jong is hij heengegaan. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte met het enorme verlies van Dave.

Edwin Boere

Heel veel sterkte!!

Marijn

Lieve familie/mensen allemaal gecondoleerd met het verlies van onze Dave, veel te vroeg van ons heen gegaan. Ook al zagen we elkaar maar 1 of 2 keer per jaar, maar het was altijd gezellig. We zullen jou gezelschap missen en familie/vrienden heel veel strekte de komende tijd.

Bubba

Ik heb het geluk gehad om samen met Dave een groot deel van mijn jeugd te hebben doorgemaakt. Dave woonde op het Paardenveld en ik schuin ertegenover op de Teldersweg. Buiten spelen, voetballen bij Candia en later samen met het vaste kliekje stappen in de Roskam na een middagje in de kantine te hebben gezeten. Zo enorm veel gelachen in al die jaren en ook zoveel mooie herinneringen. Ik had Dave al lang niet gesproken en dan dit verschrikkelijke nieuws. Niet te bevatten. Ik wens je familie, vrienden en iedereen die je lief had veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Jerry Bouman

Soms is het leven niet eerlijk, Dave de laatste jaren op een grotere afstand, maar nog steeds denken we terug aan de vele momenten bij ons in ‘s-Hertogenbosch, veel muziek geluisterd, gepraat en gelachen onder het genot van een drankje. De wereld is weer een mooi persoon kwijt geraakt, veel kracht toegewenst aan de nabestaanden. “Meet you on the other side” Harald & Margely

Harald

Wat een ongelofelijk verdrietig nieuws, ik wens familie en vrienden veel sterkte. Dave was een klasgenoot op de Wilhelmina Mavo en daarna zijn we beide naar de Havo in Wageningen gegaan. Jij was die knappe kakker waar alle kakker meiden verliefd op waren. Ik meen me te herinneren dat er zelfs een keer een schoolkrant over jou ging!? Je kreeg het er niet van in je bol. Dat jaar hebben we regelmatig samen in de bus naar huis gezeten, zelfde bushalte onderaan het paardenveld. Veel te jong dat je nu bent gegaan, goeie gozer.. ?

Linda Wiggemansen van Arkel

Wat een ongelovelijk verdietig bericht. Ik heb je leren kennen bij Candia in de B-jeugd en we hebben heel wat jaren samen gevoetbald. Wat zijn we in die jaren veel op stap geweest en wat hebben we altijd veel lol gehad. Het is iets waar ik met veel plezier aan terug zal blijven denken. Helaas zal het daar bij blijven en kunnen we er nooit meer samen om lachen. Wat kan het leven toch hard en oneerlijk zijn. Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies voor je naaste familie en iedereen die je lief had. Rust zacht.

Henri Ruijs

Ongelofelijk wat een triest nieuws. Allereerst wens ik de nabestaanden (vriendin, dochters, zijn moeder, zus en broer) heel veel sterkte toe. Ik woonde tegenover Dave op de Teldersweg in de jaren tachtig maar leerde hem goed kennen toen we samen voetbalden in de zaal bij Promex en bij Candia eind jaren negentig. We hadden een leuke vriendengroep en Dave was heel geliefd. Dave was aanwezig op onze bruiloft in 1999 en hielp met verbouwen aan ons huis op de Herenstraat 83. Dave was altijd vrolijk, enthousiast, lief en behulpzaam. Ondanks dat ik hem al een hele tijd niet gezien had, behalve vorig jaar tijdens een voetbalwedstrijd, maakte hij een enorme fitte en knappe indruk. Dit maakt het nieuws helemaal niet te bevatten. Ik heb nog een paar foto's uit die tijd. Nogmaals gecondoleerd en veel kracht en sterkte gewenst!

Dirk & Eke

Lieve Alex, lieve Sophie Wat moet je toch zeggen in deze situatie schatje? Soms zijn er geen woorden en is er alleen maar " houden van " en " ontzettend veel geven om ". We lopen met je mee lieverd. De eerste keer dat we Dave zagen was tijdens een info avond op jouw school. Jij en Emma begonnen aan het 2de jaar op het Joriscollege en we hadden jouw naam ( en die van Robbie) al duizenden keren voorbij horen komen thuis. Sinds die tijd hebben we Dave een beetje mogen leren kennen en wat is die vader van jouw een toffe vent! Lief, betrokken én grappig. Jouw papa is zó trots op jou! Vol trots zat hij vorige week te vertellen over je en moest hij lachen om je streken en om je humor. En wat zijn wij trots op jou, slimme sterke dame. Beste vriendin van onze dochter. Kom gerust bij ons als je eventjes niet sterk wil zijn of als je gewoon wil kletsen of verhalen wil vertellen over papa en mama. Wat ontzettend fijn dat jij en je zus nu zoveel troost vinden bij elkaar! Jullie zijn sterker dan jullie nu denken en vergeet niet....soms is sterk zijn ook huilen of hulp vragen aan anderen. Je krijgt een ontzettend dikke knuffel en je zus Julia natuurlijk ook. -xx- van Rogier en Jessica

Jessica en Rogier

Wat een verdrietig nieuws . Lieve familie en vrienden , allen gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst voor de aankomende tijd .

Jos van Rouwendaal

Lieve Julia en Alex (Sophie) Un gran beso gordo y un abrazo. Ya sabes dónde vivir. Pensando en ti ?❇️

Sieth Nijssen

Ik kende je al lang via Candia en ik vond je een leuke vent, maar ik ben je pas echt leren kennen bij Kandia 4 en toen kwam ik er achter dat je een geweldige vent was. Wat een verdietig nieuws... Heel veel sterkte voor je naasten met met dit verschrikkelijke verlies. Ik ga je missen Xavi Rust zacht Dave.

Raymond Schoenaker Nr.14

Rust zacht Xavi! Gecondoleerd en veel sterkte voor de familie!??

Jeffrey Lelyveld

Lieve Gerry, Gabrielle en Ludwig, Een flink deel van onze jeugd waren we buren op het Paardenveld. In de zomer verzamelden we begin van de avond dan bij het muurtje voor jullie huis. Dave was er meestal bij. We gingen voetballen, knikkeren of gewoon gezellig kletsen. Als kleine buurmeisjes keken we een beetje tegen Dave op, want hij was 2 jaar ouder, heel sportief, knap en vooral heel aardig. Later is ieder zijn weg gegaan, maar deze herinneringen blijven altijd. We leven mee met jullie verdriet en gemis. Veel sterkte voor jullie allemaal. Dave blijft bij jullie en jullie bij hem. En Dave: de familie Henken van het Paardenveld zal je niet vergeten. Rust zacht.

Susan Henken

Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst met dit grote verlies. Rust zacht Xavi. We gaan je missen.

Jacco van Esterik

Veel te vroeg en onwerkelijk je was een gouwe gozer Dave rust zacht En heel veel sterkte voor de familie

Rene van Drumpt

Dit verdriet is niet in woorden te vatten. Sterkte voor iedereen die Dave lief had.

Marieke Theeuwes

Veel te vroeg, je was zo'n aardige jongen, rust zacht Dave.

Bert Henzen

Gecondoleerd en heel veel sterkte met die verlies. We gaan je missen Xavi.

Hanjo vd Weerd

Heel veel fijne herinneringen aan Dave als teamgenoot bij het 3e van Candia, wat een triest nieuws toen we hoorde dat je er plotseling niet meer was. Veel sterkte gewenst aan de nabestaanden. We zullen je missen Xavi......

Danny Simon

De jaren dat ik samen gewerkt heb met Dave, heb ik hem leren kennen als een fijn persoon, iemand die veel geduld heeft en graag met je meedenkt in oplossingen en van een geintje houd, Ik ben erg geschrokken van dit bericht. Veel sterkte voor Kim en zijn Dochters

John van Zon

Lieve Kim en alle familie en vrienden van Dave, Niet te bevatten... Heel veel sterkte voor jullie allemaal! ?

Anoek van Limpt

Fantastisch mens, veel te vroeg. Heel veel sterkte familie.

Roelof Henzen

Beste Kim/ familie, Heel veel sterkte de aankomende tijd. Ik zal de mooie herinneringen die we, Dave en ik, samen met de collega’s van Boxtel in Eindhoven en Zwaag mee hebben gemaakt nooit meer vergeten. Het zal op school nooit meer hetzelfde zijn. Ik ga hem, zijn kennis en positiviteit missen.

Ad van de Vorstenbosch

Lieve Kim, Wat verschrikkelijk ik wens je veel sterkte toe. Een digitale knuffel. Gr Carla Saes

Carla

Nog steeds onwerkelijk. De wereld verliest een mooi en goed mens. Mijn medeleven gaat uit naar zijn gezin, familie en iedereen die hem lief heeft gehad.

Cees Onink

Mooie mens, veel te vroeg. R.i.p. Dave.

Zeger Koene

Wat een ongelofelijk en verdrietig bericht. Ik denk aan je Kim. Heel veel sterkte en steun voor kinderen, familie en vrienden van Dave.

Sien van Kleef-Schenk

Gecondoleerd met dit plotseling verlies. Ik wens jullie heel veel sterkte

Arno Verhoeven

Lieve familie, Wat een vreselijk bericht! Mijn grote lagere school liefde zomaar uit het leven gerukt! Wat een gemis. Mijn hart gaat uit naar jullie allen en met name zijn dochters. Hij sprak er vol trots over toen we een paar jaar geleden een reünie hadden van de platanenschool. Dave nog altijd even leuk en knap och wat was ik altijd verliefd op de lageren school, briefjes schrijven naar elkaar zo schattig. Koester de mooie herinneringen die jullie samen hebben en ongelooflijk veel sterkte voor een ieder die hem lief had. Ik zal hem nooit vergeten. Liefs Evelyn Bouman.

Evelyn Bouman