Tarieven

De een wil een sober afscheid in intieme kring met zelf geplukte bloemen, het eigen busje als rouwauto en thuis koffiedrinken.
De ander wil een groots samenzijn met veel genodigden, uitbundige aankleding, exclusieve catering en een live muziekoptreden.
Wat uw wensen voor een uitvaart ook zijn, een stijlvol eerbetoon is wat Hommage Uitvaarten voor u of uw dierbare wil verzorgen, altijd passend bij het budget. We passen onze dienstverlening aan uw wensen aan. U krijgt op heel korte termijn een begroting; bij Hommage Uitvaarten komt u dus nóóit voor verrassingen te staan. Daarnaast hebben wij geen enkel financieel belang bij alle keuzes die u maakt.

Kosten voor een uitvaart

De kosten voor een uitvaart kunnen erg uiteenlopen. Dat ligt aan de keuzes die worden gemaakt bij de organisatie van de uitvaart. De gemiddelde kosten van een uitvaart liggen tussen de € 6.500,- en de € 9.000,-. Op deze pagina vindt u ook enkele voorbeeld begrotingen zodat u een beter beeld krijgt van de kosten voor een uitvaart.

Wenst u meer informatie over de verschillende vormen van dienstverlening die Hommage Uitvaarten aanbiedt of de kosten van een uitvaart? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het personaliseren van een afscheid? Neem contact met ons op via 06 166 987 67. We beantwoorden uw vragen graag.

Voorbeeld begrotingen

Meer informatie?

Heeft u vragen over een van onze diensten? Of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Neem contact op