De verhalen van anderen

Ervaringen

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben gehad met Hommage Uitvaarten? Op deze pagina lees je hoe onze klanten de samenwerking en onze dienstverlening hebben ervaren. Uiteraard ben je zelf ook altijd welkom om een recensie achter te laten als wij je hebben mogen helpen met uitvaartverzorging. Dat waarderen we enorm!

“Indien een dierbare je komt te ontvallen, wil maar één ding
en dat is haar of hem een waardig afscheid van deze wereld geven.
 
Via een vriend kwamen wij bij Hommage terecht. Vanaf het eerste
gesprek daalde er n rust over ons heen. Dit komt goed! Dachten wij.
 
Er werd geluisterd, ideeën werden over en weer uitgewisseld en
tenslotte tot een afscheid verweven.
 
Vanaf het moment van het verzorgen van de overledene, het moment
van in de kist leggen, het vervoer, het afscheid, alle bijkomende zaken
werden van ons overgenomen en zodoende konden wij ons richten op
muziek, foto’s, herinneringen ophalen, etc.etc.
 
Tot en met de begraafplaats, alles was tot in de puntjes verzorgd!
Chapeau!!!
 
Wij kijken terug op een heel er mooi en waardig afscheid en dat helpt
ons enorm met de verwerking van het verdriet.
Heel veel dank hiervoor.
 
Omdat wij iedereen ook zo’n prachtig afscheid toewensen van een
dierbare, delen wij graag onze ervaring.
 
Agnes Majoor 1 juni 2024
Nadat mijn moeder kwam te overlijden zochten wij op internet naar een uitvaartonderneming met goede recensies. Zodoende kwamen wij bij Hommage uitvaarten terecht. Vanaf het eerste gesprek was er meteen een goede klik met Stefani, je voelt aan alles dat zij haar werk met hart en ziel doet. Wij hebben geen moment spijt gehad dat wij voor Hommage gekozen hebben, alles was tot in de puntjes verzorgd. Er staat een vleugel in de Aula Catharina, omdat mijn moeder zo van muziek hield was het fijn dat wij haar afscheid muzikaal konden begeleiden op de vleugel. Dank voor alles Stefani en team!
Anke Kruisinga 24 mei 2024

Al voor het overlijden van onze zwager was daar Raymond van Hommage Uitvaarten, om onze zus (en ons) te begeleiden op weg naar het definitieve afscheid van haar man. De professionele en buitengewoon empathische achtergrond van hem, die van Stefani daaraan toegevoegd, hebben ons enorm gesteund voor en na het overlijden bij alles wat gedaan en geregeld moest worden. Zij hebben ons ontzorgd, hebben meegedacht, meegeleefd, meegevoeld en op zijn tijd ideeën aangedragen om de ceremonie die in besloten kring plaatsvond, een bij ons passend zeer persoonlijk afscheid te laten zijn. Ook de prachtige pagina met de online condoleances hebben ons erg blij verrast. Als dierbaar aandenken aan de afscheidsceremonie ontvingen we naderhand een prachtig filmpje. Gemaakt met een selectie uit door hen gemaakte foto’s en voorzien van passende muziek. Een aanzet voor het delen van nog meer herinneringen. Inmiddels hebben het afscheid en de ceremonie bijna 5 maanden geleden plaatsgevonden, wij kijken er nog steeds met grote tevredenheid op terug. Raymond en Stefani doen hun werk met een enorm inlevingsvermogen en vanuit hun hart. Wij gunnen iedereen die afscheid moet nemen van een geliefde of familielid de steun en hulp van deze twee betrokken schatten van Hommage Uitvaarten. Zij doen de naam van hun onderneming alle eer aan.

Peter en Maria 18 mei 2024

Beste Raymond en Stefani, bedankt voor de warme deken die jullie zo liefdevol om ons heen hebben geslagen.
Dit gaf de ruimte ons volledig te kunnen richten op het verdriet en het “vieren van het leven” van Lydia; echtgenote, moeder en oma.
Onze samenwerking en jullie creatieve steun zullen wij niet vergeten.

Rob Herremans en kinderen 16 mei 2024

Gisteren was het vier weken geleden dat wij mijn man, de (schoon) vader van onze kinderen en de opa van vier ukkies begraven hebben Een heel droevige dag en een afscheid voor altijd van Henk. Hoe moeilijk het ook was en nog steeds is, we hebben zoveel liefs en warmte ontvangen van Raymond en Stefanie dat we alleen maar kunnen zeggen: “Heel hartelijk dank voor de organisatie van het afscheid en oneindig veel dank voor de manier waarop jullie ons begeleid hebben de eerste weken na het overlijden van Henk. Dat geeft ons nog steeds heel veel troost!

Marlies van Roozendaal 13 mei 2024

Hommage uitvaarten doet haar naam veel eer aan. De afscheidsdienst was een werkelijk prachtige hommage aan mijn vader door de zeer persoonlijke sfeer waarin zijn uitgesproken karakter liefdevol tot leven kwam in ieder detail. Stefani heeft met al haar warmte, betrokkenheid én creativiteit enorm geholpen dit te realiseren. Alles klopte, en dat is op een dag die je maar een keer kunt doen enorm bijzonder en waardevol. Grote dank je wel!

Marlou 13 mei 2024

Tijdens onze vakantie op Tenerife is mijn vrouw overleden. Voor de repatriëring naar NL moesten we een NL uitvaartonderneming opgeven. Na kort internet onderzoek vonden wij Hommage uitvaarten Eindhoven (Stefanie de Bie) met een erg aansprekende website en waarover we veel betrouwbare en positieve reacties vonden. Ik heb meteen opgebeld of zij beschikbaar was en ons wilde helpen. Het contact verliep vanaf het begin zeer plezierig en efficiënt waarbij we goede adviezen kregen voor de organisatie van de uitvaart. Terug in NL kregen we te horen dat de repatriëring vertraagd was, wel op tijd voor de uitvaart maar te laat voor het opbaren. Stefanie was flexibel in het opvangen van de problemen en heeft ons goed ondersteund bij de te nemen besluiten en de voorbereiding van de uitvaart. Wij kijken terug op zeer mooie bijeenkomsten waarin we afscheid hebben kunnen nemen van onze vrouw, moeder en schoonmoeder. Wij kunnen Stefanie en haar team van harte aanbevelen.

Hans Vink 6 mei 2024

De week na het overlijden van papa heeft Stefani ons ontzettend goed geholpen. Ze heeft mooie ideeën om de begrafenis persoonlijk te maken. Alles werd in goed overleg op een professionele manier geregeld. Ze nam ons veel zorgen uit handen, wat erg fijn was. Ook tijdens de begrafenis zorgden Stefani en Karlijn dat alles heel goed verliep. Dankjewel voor alles!

Annemarie den Hollander 4 mei 2024

Raymond is voor ons een hele fijne steun geweest, van het eerste contact tot en met de periode van nazorg stond hij voor ons klaar. Nu, 2 maanden na de uitvaart, is hij nog steeds oprecht geïnteresseerd in hoe het met ons gaat. Tijdens de uitvaart heeft hij mijn zoon en alle nabestaanden met alle respect, humor en liefde toegesproken, alsof hij al jaren een goede vriend van de familie was. Dank je wel voor al je hulp, liefde & steun!

Mette 28 april 2024
Nu alweer 2 maanden geleden namen we afscheid van onze zoon/mijn broer. Zijn overlijden kwam onverwacht. Via een goede vriendin van de familie kwamen we in contact met Raymond. Al meteen voelden we ons op ons gemak. Er was ruimte om te delen, verdriet te tonen. Met alle tijd en respect voor wat er was, heeft Raymond ons vanaf dat moment “meegenomen” in wat ons te doen stond. Waarbij meteen duidelijk was dat onze wensen en ideeen voorop stonden. Raymond sloot aan en hielp als het moeilijk was. Soms net even een andere blik op de dingen. Heel fijn was dat. En niet perse gemakkelijk met ieder onze eigen emoties en gedachten. Ook in contact met de mensen die met hem samenwerkten was duidelijk dat de manier van werken werd gewaardeerd. Ook al deden we het net even anders dan men gewend was.
Raymond toonde zijn betrokkenheid en oprechte interesse door regelmatig te vragen hoe het met ons was. De gezamelijke app werkte daarbij geweldig. Met nog een ongeluk in die week was er veel pech. Het contact is door ons als gezin heel prettig ervaren. Raymond heeft de balans bewaard tussen betrokkenheid en professionaliteit.
De dag van de uitvaart hebben Raymond en Stefanie samen de dag in goede banen geleid. Onze (klein)dochters werden door de hele week heen en ook deze dag betrokken. Daar waren ze trots op en heel blij mee. Ze konden zichzelf zijn.
Er zijn gedurende de week mooie foto’s gemaakt die we nog eens rustig kunnen bekijken.
We zijn Raymond en het team van Hommage uitvaarten dankbaar dat we terug kunnen kijken op een hartverwarmend afscheid van onze zoon/ mijn broer. Die mooie herinneringen zullen ons nog vaak steunen nu we hem moeten missen.
Ellen de Wit-Tijssen 13 april 2024

Omdat een familielid van ons vorig jaar een heel goede ervaring heeft mogen ondervinden met Hommage Uitvaarten heb ik daarom met hen in januari 2024 contact opgenomen met de vraag of zij ook een uitvaart konden verzorgen voor iemand die in Limburg woont. Dit was zeker mogelijk.

Het eerste contact was met Karlijn om de mogelijkheden en de wensen van mijn hoogbejaarde moeder te bespreken als te zijner tijd haar tijd zou komen. Karlijn heeft goed naar mij geluisterd en dit ook schriftelijk voor mij samengevat. Ik had direct een heel goed gevoel over de persoonlijke aanpak en het meedenken met mij.

Hoe waardevol dit gesprek uiteindelijk is geweest, bleek toen mijn moeder toch nog redelijk onverwacht kort daarna kwam te overlijden op 15 maart.

Hierin heeft Karlijn laten zien wat een kanjer ze is. Zij is ook direct naar Limburg gekomen, waar wij ook inmiddels waren gearriveerd. De eerste zaken hebben we die avond direct kunnen regelen. Ik woon zelf in Twente, dus er waren van haar heel veel telefoontjes, mailtjes en appjes om mij voortdurend op de hoogte te houden over de voortgang. Dit voelde ook allemaal goed.

Zij heeft me zelfs ook meegenomen naar de bloemist om de bloemen uit te zoeken, toen ik  nog een middag in Eindhoven ben geweest om de laatste zaken te bespreken voor de herdenkingsdienst 2 dagen later. 

Mijn moeder was ook in de Aula Catharina in Eindhoven opgebaard, ze lag er prachtig bij.

Door een zeer complexe familiesituatie heeft Karlijn heel veel energie en tijd besteed om het voor iedereen toch mogelijk te maken om mooi afscheid van onze moeder te kunnen nemen.

Ook Stefani en Raymond waren tijdens de herdenking in de buurt ter ondersteuning.

Voor ons had het afscheid uiteindelijk niet mooier gekund. Daar zijn wij heel dankbaar voor met alle lof aan Karlijn.

Boudewijn en Jolanda Koster 8 april 2024

Slechts enkele uren nadat onze vader overleed, stapte Raymond met zijn rustige, meedenkende en warme persoonlijkheid bij ons binnen. De begeleiding die we vervolgens ontvingen vanuit zowel hem als Stefani, was in een voor ons verdrietige en hectische periode, een enorme verademing. Alles was mogelijk en er werd steeds meegedacht in onder andere muziek- en locatiekeuze. Maar met name het advies voor opbaring in de Aula Catharina te Eindhoven was voor ons van grote waarde, en gaf ons de mogelijkheid om voorafgaand aan de afscheidsceremonie, nog op een intieme manier en in fijne setting bij onze vader te kunnen zijn. Dit alles heeft zich geresulteerd in een prachtig afscheid, waar we met een warm gevoel op terugkijken. Bedankt Raymond en Stefani! Namens de familie Tielens

Familie Tielens 25 maart 2024

Lieve Stefani, het is niet in woorden uit te drukken hoe dankbaar ik jou ben voor de manier waarop je ons hebt ondersteund bij het vormgeven van de afscheidsdienst van mijn man Maurice. Je wist in het eerste gesprek al zo’n warme band te creëren dat het voelde alsof ik je al jaren kende. Het afscheid was prachtig en helemaal in lijn met hoe Maurice in het leven stond. Je dacht in alles mee, was flexibel, doortastend waar nodig maar vooral ook heel liefdevol, empathisch en betrokken. En zo fijn dat er ook ruimte was voor wat lucht en we af en toe konden lachen. Ook ben ik je ontzettend dankbaar voor het feit dat we ieder moment naar Maurice konden komen toen hij bij jullie lag opgebaard op die prachtige warme plek . We zijn er regelmatig geweest zodat de kinderen een tijdje bij hem konden zijn, piano voor hem konden spelen en kleine Sep op zijn papa zijn kist heeft kunnen schilderen. Dat heeft zeker geholpen in het verwerkingsproces. Ik zou nog wel honderd voorbeelden kunnen noemen van dingen waardoor ik zo ontzettend blij ben dat ik voor jou/jullie heb gekozen maar kort gezegd komt het erop neer dat ik heel dankbaar ben dat jij (en Raymond) naast ons hebt gestaan in deze moeilijke periode. Vanuit de grond van mijn hart; dankjewel!

Eva Bronsveld 7 februari 2024

Raymond en Stefanie hebben er voor gezorgd dat de uitvaart van onze moeder zeer intiem en persoonlijk is geworden. Een afscheid dat onze moeder verdiende. Geen inspanning was teveel, hele waardevolle tips die bij hebben gedragen aan het prettiger maken van het proces. Erg punctueel en betrokken bij waardoor het heel persoonlijk wordt. In het kort, je voelt dat ze oprecht medeleven hebben en begrijpen wat het rouwproces inhoudt. Ik ben ze zeer dankbaar. Een hele uitvaart in een prachtige setting. Dankjewel Stefanie en Raymong

Rob Arends 7 februari 2024

In December 2023 is mijn moeder komen te overlijden. Via mijn oudste broer, wiens vrouw vorig jaar overleden is en ook door Hommage is begeleid, zijn we bij Raymond en Stefani terecht gekomen. En dat was een schot in de roos. Raymond voelde echt heel goed aan wat bij ons paste en heeft samen met Stefani voor een prachtige dienst gezorgd. Super locatie, erg respectvol voor, tijdens en na de dienst en het geheel echt heel erg prettig verzorgd. Raymond & Stefani, nogmaals dank en succes met jullie bedrijf

Lucien Arends 7 februari 2024
Onverwacht moesten wij een uitvaart regelen. We hadden geen idee wie ons hierbij kon helpen. Gelukkig kwamen we via Google uit bij Hommage Uitvaarten. Raymond heeft ons fantastisch bijgestaan.
Hij was betrokken en respectvol en nam ons geduldig stap voor stap mee in dit proces. Mede hierdoor werd het een passend afscheid op een aangename plek waar wij met dankbaarheid aan terug denken.
F. Dekker 7 februari 2024

Karlijn van Hommage uitvaarten heeft ons geweldig begeleid bij het overlijden van onze tante. We hadden werkelijk geen idee waar we aan begonnen. Maar door haar kundige begeleiding hebben wij een afscheid kunnen organiseren waar we heel blij mee zijn. Karlijn was van het begin af aan zeer prettig in haar communicatie, heeft veel kennis van zaken, kan goed inschatten waar hulp nodig is of advies, wist ook feilloos om te gaan met lastige familiekwesties, luistert en geeft ruimte aan emoties. Van begin tot eind een steun en toeverlaat. Wij kunnen Hommage uitvaarten en met name dus Karlijn Hoff dan ook van harte aanbevelen.

J. Toorop 1 februari 2024

Midden in de nacht hebben we contact opgezocht met Hommage. Karlijn was onze contactpersoon. Ze heeft het gehele proces eervol begeleid, heeft dingen duidelijk gemaakt en heeft ons een zeer mooie herinnering gegeven aan de verdrietige gebeurtenis.

Ze heeft niet gepusht voor bepaalde dingen, is altijd eerlijk en open geweest over prijzen en dergelijke, en heeft erg goed vorm gegeven aan onze wensen.

Wij raden Hommage uitvaarten dan ook zeer sterk aan.

Mark van Weringh 29 december 2023
Na een lang gevecht waarin mijn moeder probeerde vast te houden aan het leven, overleed ze uiteindelijk op 27 september 2023 in een hospice in Helmond.
Mijn moeder was al 93 en helemaal op en versleten. Door de intensieve zorg waren mijn zus, die mijn moeder jarenlang iedere dag verzorgde en ik ook uitgeput. Het gemis was groot en er moest van alles worden geregeld. 
Een van de verpleegkundigen in het hospice raadde ons Hommage Uitvaarten aan. We hadden zelf al wat uitvaartondernemingen bekeken op internet, maar Hommage sprong er qua helderheid en warmte direct uit.
 
De eerste telefonische afstemming voelde professioneel en warm. Karlijn ving ons op en wees ons de eerste weg en dat terwijl ze de volgende dag aan een welverdiende vakantie begon.
Raymond nam het de volgende dag over. Hij bezocht ons in het ouderlijk huis, luisterde eerst aandachtig en vertelde daarna in alle rust wat de mogelijkheden waren en hoe we met elkaar de uitvaart konden voorbereiden. 
 
De aanpak en stijl van Raymond beviel ons direct, professioneel en met veel begrip en warmte, precies waar we behoefte aan hadden. 
Er moest veel worden georganiseerd, Raymond voelde perfect aan wat bij ons paste, dat gaf heel veel vertrouwen. En dit vertrouwen werd iedere keer bevestigd.
 
Als we terugkijken prijzen we ons gelukkig met alles wat Raymond voor ons heeft gedaan, hoe hij ons heeft gesteund en advies heeft gegeven. 
Op de uitvaart toonde Raymond grote aandacht, voor ons en voor onze gasten. 
De wijze waarop Raymond het afscheid van mijn moeder heeft vormgegeven en hoe hij heeft gesproken was uit de kunst.
Mijn zus en ik waren onder de indruk, hij had zo goed geluisterd naar onze verhalen. Raymond was warm, stabiel en rustig en daarmee was er tijdens de uitvaart alle ruimte voor emotie en aandacht.
 
De keuze voor Hommage Uitvaarten was een gouden greep, we hadden ons geen mooier en persoonlijker afscheid kunnen wensen.
En de steun die we tijdens het hele traject hebben gekregen, maakte alles lichter.
We danken Karlijn en Raymond van harte!
Jaap de Groot 10 december 2023

Lieve Stefani en Raymond,

Ik weet dat ik namens mijn twee broers spreek als ik jullie heel hartelijk wil bedanken voor jullie geweldige steun en uitzonderlijk fijne verzorging van het afscheid van onze lieve moeder.

Wat een gastvrijheid; Nettie mocht maar liefst 9 dagen logeren in de prachtige Catharina aula, ze werd daar ook dagelijks bezocht door jou, Stefani, en je zorgde ervoor dat wij zelfs op zondag langs mochten komen.

De uitvaart was prachtig en precies zoals onze moeder – en ook wij – dit hadden gewild.

Wij wilden afscheid nemen in klein en intiem verband, Nettie in het zonnetje zetten, onze dank naar haar uitspreken en vervolgens haar leven vieren. De bloemen, de muziek, de aanwezigheid van de piano, de catering, het restaurant en niet te vergeten de persoonlijke touch die jullie verzorgden maakt dat we terugkijken op een afscheid om nooit te vergeten.

Jullie zitten in ons hart – we hadden het niet beter kunnen treffen!

Hartelijke groet, en veel liefs, en nogmaals dank!!

 

 

Dorine Zonneveld 4 december 2023

Dankzij Stefani’s professionele en empathische begeleiding hebben we het afscheid van onze vader op een zeer persoonlijke manier kunnen vormgeven.

De warme setting van de locatie en de zorgvuldig samengestelde sfeer hebben bijgedragen aan een intiem en betekenisvol afscheid.

We willen Stefani hartelijk bedanken voor haar betrokkenheid en respectvolle begeleiding gedurende deze moeilijke tijd.

 

Marcel en Rutger 22 november 2023

Vorige maand overleed onze jongste broer Jarl. Op dezelfde dag van zijn overlijden kwam Karlijn Hoff ’s middags op bezoek bij onze uitgebreide familie – Jarl had vijf broers en een zus – en ze is meteen aan de slag gegaan.

In de daaropvolgende (kleine) week bleek Karlijn top: vriendelijk, empathisch, alert. Ook waren we blij met haar grote flexibiliteit – toen het aantal bezoekers steeg van 30 naar 40 naar uiteindelijk 65 – bleef ze zoeken naar mogelijkheden om het te redden in de sfeervolle, maar wat kleine aula van het Sint Catharinakerkhof – en dat is uiteindelijk ook goed gelukt – met een klein beetje hulp van de weergoden 🙂

Tijdens de – goed geleide – ceremonie bleek dat Karlijn ook een mooie compositie had gemaakt van de vele foto’s en lievelingsmuziek die wij aangereikt hadden. Die gaan we zeker bewaren.

Kortom, Karlijn werkt in een goede professionele club met ook aardige collega’s.

Van harte aanbevolen!

Rob Wijman 6 november 2023

Hommage uitvaarten heeft onze familie met ongekende zorg en aandacht omringd tijdens het afscheid van mijn geliefde vrouw Davina. De persoonlijke benadering en het begrip voor onze emoties maakten een moeilijke tijd draaglijker. Onze dankbaarheid gaat uit naar het team dat met respect en warmte de uitvaart heeft verzorgd, waardoor we ons gesteund voelden in dit verdrietige moment. Met vriendelijke groet, Mark Vorstenbosch

Mark Vorstenbosch 5 november 2023
We kwamen in aanraking met Hommage uitvaarten omdat we wisten dat mijn echtgenote op termijn kwam te overlijden. We hebben contact gezocht met Raymond, om een keer een gesprek samen te hebben over wat er mogelijk was. Doordat mijn echtgenote euthanasie heeft toegepast, hebben we de laatste week al veel contact met Raymond gehad. Op deze manier konden we al veel bespreken. Na het overlijden is ze naar de kapel aan de Zwembadweg gegaan. Dit was zo fijn dat ze daar was. In overleg was elk bezoek mogelijk. Ook spontane ideeën werden omarmd. De kapel vond ik persoonlijk een fijne ruimte om nog even bij haar te kunnen zijn. In de week van de uitvaart besloten wij om een whats-app groep te maken om snel met elkaar te kunnen communiceren, dit heeft bij ons heel goed gewerkt, zelfs laat op de avond kregen we antwoord of hadden nog even overleg. De uitvaart zelf is gegaan hoe wij het wilde, onze ideeën werden gehoord en tot uitvoer gebracht. De dag van overlijden tot aan de uitvaart werden bij ons foto’s gemaakt. Raymond gaf aan foto’s te maken omdat je deze periode niet meer over kan doen. De foto’s krijg je in eigen bezit, je hebt zelf de keuze om ze te kijken. Ik heb ze al vaak bekeken omdat ze mooi en op een respectvolle manier zijn gemaakt. Omdat wij de data van overlijden wisten heeft Raymond een telefoon gesprek met mijn echtgenote gevoerd. Een gedeelte van dit gesprek is na goed overleg gebruikt tijdens de afscheidsdienst. Achteraf voor ons een goede keuze, maakt het heel speciaal. Uiteindelijk het hele gesprek in bezit, ook dit is zo fijn om dit te hebben.
Stefani heeft ons echt advies gegeven om bepaalde dingen anders te doen, omdat ervaring telt op zo’n dag.
Ze nemen ook zelf contact op met de Dela zodat je daar geen omkijken naar hebt. Al met al het is natuurlijk een hele trieste dag, maar dankzij Raymond en Stefani is het een dag geworden die zo bijzonder mooi was, dat je met een heel goed gevoel afscheid hebt kunnen nemen. Persoonlijk durf ik te zeggen dat mede door hommage uitvaarten ervoor gezorgd heeft dat het rouwen mij lukt. Dit heeft ook te maken door het fijne, persoonlijke en warme contact voor, tijdens en na het overlijden van mijn echtgenoot. Raymond en Stefani bedankt dat jullie er waren in deze bijzondere periode.
Paul Vaessen 1 november 2023
Wij hebben Hommage Uitvaarten ingeschakeld bij de begrafenis van onze broer Rudi. Stephanie en Raymond voelden exact aan waar we behoefte aan hadden en hebben ervoor gezorgd dat het een hele mooie en bovenal erg persoonlijke afscheidsbijeenkomst is geworden. Vanaf het eerste moment meteen een heel persoonlijk contact. Net alsof je ze al jaren kent. We hebben na afloop vele mooie complimenten ontvangen over de begrafenis. Mooiste compliment kwam denk ik wel van mijn moeder. Ze zei tegen Raymond, “als ik kom te overlijden, moet jij de afscheidsbijeenkomst doen”. Stephanie en Raymond, ontzettend bedankt.
Mat Rongen 25 oktober 2023

We hebben hommage uitvaarten als zeer prettig ervaren. Betrokken, steunend en de uitvaart was zoals betrokkenen het gewild hadden. Fijne warme mensen om mee samen te werken.

Patricia vd Hurk 25 oktober 2023

In de moeilijkste momenten van ons leven hebben we behoefte aan mensen die ons begrijpen en ons ondersteunen. Raymond en Stefani zijn niet alleen professionals in wat ze doen, maar zijn bovenal buitengewoon menselijk en betrouwbaar.

Vanaf onze eerste ontmoeting voelden we een warmte, een betrokkenheid die verder ging dan professionele plicht. Ze waren een rots in de branding, constant beschikbaar, en met een oprechtheid die ons hart raakte.

Hun flexibiliteit en meedenkend vermogen waren voor ons een echte zegen. Mijn grote liefde logeerde op de meest prachtige plek bij hen. Een plek waar we, op elk gewenst moment, dicht bij hem konden zijn. De ceremonie zelf was precies op maat, met elk detail zorgvuldig overwogen om recht te doen aan wie hij was en hoe hij in het leven stond.

Het besef dat verdriet niet eindigt met een afscheid, is iets dat Raymond & Stefani diep begrijpen. Hun blijvende steun en aanwezigheid bevestigden nogmaals dat we de juiste keuze hadden gemaakt.

Er zijn geen woorden die onze dankbaarheid volledig kunnen uitdrukken. Lieve Raymond & Stefani, vanuit het diepst van ons hart, bedankt voor jullie ongeëvenaarde zorg, compassie én liefde. Liefs

Inge, Veronne & Rody, Fleur & Peter 7 oktober 2023

Lieve Stefani en Raymond, ik wil jullie bedanken voor de liefdevolle en professionele hulp, die jullie aan mijn allerliefste vriendin en haar prachtige gezin gegeven hebben in een intens verdrietige periode.
Wat een kanjers zijn jullie!
Ze hadden zich geen mooiere en lievere mensen naast zich kunnen wensen. Dank daarvoor ?

Nanette 4 oktober 2023

Ik ben nu bijna een jaar van plan om een recensie te schrijven maar ik kan de juiste woorden maar niet vinden. Jouw (jullie) begeleiding bij het afscheid van Tina was bewonderenswaardig. Het heeft ons allemaal geholpen bij het verwerken van het verdriet. Het gemis is er nog altijd en zal ook altijd blijven maar we proberen te genieten van iedere dag die ons gegeven is. Zonder jouw hulp en steun bij het afscheid was het verwerken een stuk zwaarder geweest. Gisteren op de sterfdag van Tina hoorde ik weer muziek wat zij zelf had uitgekozen. En het gekke was……het was op het tijdstip dat ze gestorven is. Zo mooi en tegelijkertijd zo moeilijk.
Dankjewel voor alles. Wat jij voor ons hebt gedaan is niet met woorden uit te drukken.
Groetjes Marianne

Marianne 23 september 2023

In de verdrietige situatie waarin wij ons bevonden, was Stefani van Hommage uitvaarten er om ons bij te staan. Stefani hielp ons met compassie en in detail, en maakte (de aanloop naar) de uitvaart veel minder stressvol. Ze kon goed overweg met onze culturele aspecten en we kregen regelmatig updates.

Het was fijn om 1 aanspreekpunt te hebben, en dat zij alles met andere partijen regelde. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart, maar het dankzij Stefani erg persoonlijk en heel fijn. We zijn heel blij dat we onze moeder toch thuis hebben kunnen opbaren, dit was zo waardevol. We hebben zo goed afscheid kunnen nemen.

Samen met Raymond hebben ze gezorgd voor een mooie uitvaart in Utrecht en waren ze wisselend op de voorgrond en de achtergrond wanneer nodig.

Zelfs na de begrafenis checkte Stefani hoe het met ons ging. Ze doet dit werk vanuit haar hart en dat merk je met alles wat ze doet en zegt.

Bedankt Stefani en Raymond.

Liefs, Familie Leung-Chen

Familie Leung-Chen 19 september 2023

Lieve Stefani en Karlijn.

Wat was het een mooi, indrukwekkend, persoonlijk en gedenkwaardig afscheid. Het krijgt bij ons een bijzonder plekje op het canvas. Heel erg bedankt voor de mooie, treffende en ontroerende woorden en de goede zorgen. We vonden het erg fijn dat jullie ons de afgelopen periode zoveel persoonlijk aandacht, tips en warmte hebben gegeven. Ook die zijn op het canvas ?? gekwast.
Erg bijzonder is het om te ervaren hoe jij, Stefani, zo snel een persoonlijke band weet te creëren. Je bent een ware “artiest”.
We proberen onze eigen kwast weer snel op te pakken, want als Kwast zijn we tenslotte allemaal artiesten en we moeten vooral blijven doen waar we goed in zijn.

Dank jullie wel!

Paul van Wuijtswinkel 12 september 2023

Raymond en Stefani zijn echte vakmensen. Zij denken aan alles waar wij als familie na het verlies van een geliefde niet aan willen en/of kunnen denken. Wat een geruststelling was dat! Zij hebben zeer goed geluisterd naar onze wensen. Liefdevol, doortastend en slagvaardig. 3 zaken die ze zeer fijn gecombineerd hebben met als resultaat een zeer mooie uitvaart van onze moeder, oma en overgrootmoeder.

Willem Man 9 augustus 2023

Voor de begrafenis van ‘ons pap’ zochten we naar een kleine, flexibele uitvaartonderneming. Wat fijn dat iemand ons wees op Hommage!
Ik lees hier heel veel mooie woorden en die zijn allemaal waar.
Wat ik heel bijzonder vind is dat jullie er plezier in hebben om alle dierbaren, zelfs de kleinste kinderen, zoveel mogelijk te betrekken bij de uitvaart en alles er omheen. Jullie zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, ook mijn moeder met de ziekte van Alzheimer.
Iets anders wat ik bijzonder vond, is dat mijn vader een paar nachtjes mocht ‘logeren’ aan de Zwembadweg.. geen kil uitvaartcentrum maar gewoon een warme, sfeervolle ruimte waar we alle ruimte en tijd kregen bij het sluiten van de kist. Ik denk dat hij het zelf een mooie plaats zou hebben gevonden.
We kijken terug op een fijne tijd, met een waardig afscheid van zijn leven hier op aarde.
Heel erg bedankt voor de goede zorgen voor ons pap en voor ons!

Lieneke Elbers 9 augustus 2023

Stefani neemt alle tijd voor je en komt met bijzondere oplossingen Goed bereikbaar voor vragen.
Het gebruik van de groepsapp was ideaal.
Ze denkt met je mee zeker ook wat betreft ’t financiële plaatje.
Bedankt Stefani en Raymond voor het begeleiden van de crematie en het vieren van het leven van mijn man.

Harriët Bogaarts 9 augustus 2023

In een periode van uitersten is het fijn om volledig en professioneel te worden ontzorgd en begeleid. Hommage heeft alle verwachtingen overtroffen, waardoor een zeer waardig en warm afscheid tot stand is gekomen waarop we met een absoluut voldaan en prettig gevoel op terug kijken. Bedankt Stefani en Raymond.

Eric Dubèl 3 juli 2023

Enorm lieve en meelevende mensen die je alles uit handen nemen tijdens de zware en stressvolle dagen. Wat een fijn afscheid hebben jullie gepland. We zijn erg dankbaar voor de zorg, warmte en aandacht die we de afgelopen dagen hebben ontvangen. Dankjewel Stefani.?

Frederique Louwers 23 juni 2023

Stefani is een warme persoonlijkheid, die liefde geeft aan de mensen om haar heen waar ze zorg voor draagt. Eerst een uitvaart van mijn schoonzus en nu van mijn moeder. Was erg fijn dat ze al eerder met mijn ouders had gesproken zodat Stefani wist hoe hun wensen waren. Deze mooie herinnering aan het afscheid dat tot in de puntjes geregeld is en het was eigenlijk zelfs meer dan dat. Wat zij organiseert kan bijna niemand evenaren, samen met Raymond en gouden koppel. Hommage, “een stijlvol eerbetoon” doet zijn naam eer aan, precies zo was/is het. Stefani houdt met iedereen rekening en is zeer attent, een no nonsens afscheid maakt zij, een geweldig afscheid van wat we nog lang zullen herinneren.

Mari-jan Moonen 1 juni 2023

Heel fijne uitvaartonderneming met nóg fijnere mensen.


Nog voordat ons mam te overlijden kwam hebben Raymond en Stefani met haar de aanstaande crematie besproken. Dat was erg bijzonder, maar ook heel fijn – zowel voor haar als voor haar gezin. Zo kon het gaan zoals zij het wilde.
Na haar overlijden waren ze er ook voor ons. Dat was heel prettig. We hebben alles op ons gemak kunnen bespreken, met een traan en lach tussendoor, wat ook weer liet zien hoe begaan en betrokken ze zijn.Ook de ceremonie zelf is helemaal goed verlopen, zoals ons mam dat graag had gezien.

Ze waren er echt van (voor het) begin tot eind bij, op een manier waar andere ondernemingen nog van kunnen leren.
Veel dank aan Raymond en Stefani voor de fijne begeleiding!

Tom de Beer 15 mei 2023

Omdat onze mam haar gezondheid vrij snel achteruit aan het gaan was had ik voor alle zekerheid Stefani van Hommage Uitvaarten al gebeld om te vragen om dan samen met ons het afscheid te willen verzorgen. Stefani stelde mij meteen gerust en zei: “we gaan dit samen met jullie doen, maak je hier geen zorgen over, het komt goed!”

En toen ging het snel, diezelfde avond moest ik tot mijn grote verdriet Stefani al terugbellen om te laten weten dat het al zover was. Zij stelde mij meteen weer op mijn gemak toen ze zei: “wij zijn er vanaf nu voor jullie”. Dat is een heel fijn gevoel op het moment dat je hoofd er helemaal niet naar staat!

Dat op je gemak stellen, de betrokkenheid, bevlogenheid, warmte, empathie, oprechtheid en kundigheid van Stefani en Karlijn hebben wij de hele week op weg naar het afscheid mogen ervaren! We hebben zó fijn samen met Karlijn haar afscheid voorbereid, met ons mam in haar eigen vertrouwde omgeving, want ook dit was mogelijk gemaakt door de vakkundige opbaring van Stefani.

De liefdevolle en persoonlijke aandacht en steun voor ons, niks of nooit was iets te veel! Hierdoor hebben wij ons mam een liefdevol en prachtig afscheid kunnen geven, ze had het zelf eens moeten zien…wat zou ze trots geweest zijn! In plaats van een ceremonie in het crematorium wezen jullie ons op jullie aula op het Catharina kerkhof. Wat zijn we daar blij om. Het is een prachtig verborgen parel in het midden van de stad. In de sfeervolle en intieme aula van Hommage stond ze op de dag van haar afscheid, te midden van al haar dierbaren, de vele bloemen, kaarsen en sfeerlichten, de foto’s, mooie woorden en muziek. Het was een afscheid met een lach en een traan tot het uitzwaaien van ons mam na de afscheidsceremonie…alles was geweldig en tot in de puntjes geregeld!

Lieve Karlijn en Stefani, dit hadden wij zonder jullie nooit zo voor elkaar gekregen, jullie zijn een topteam, heel veel dank voor alles!

Ik kan en zal jullie van harte aanbevelen, we kregen na het afscheid al veel lovende reacties, alsook mensen die zeiden dat ze nu wisten waar ze zijn moeten voor als ze een afscheid zouden moeten regelen!

En ook niet te vergeten de aandacht en steun van Karlijn die zij ons gaf na het afscheid! Heel waardevol voor ons!

Heel veel dank!

Liefs fam. Vereijken

 

Fam. Vereijken 19 april 2023

Heel deskundig, zorgvuldig en liefdevol heeft Karlijn ons begeleid in het begraven van onze moeder. We zijn heel blij met het plaatsvinden van het afscheid op de begraafplaats en alle korte lijnen die Karlijn bleek te bezitten. Fijn dat Karlijn ons begreep en oog had voor onderlinge verschillen waar we samen uit wilden komen. Ook een gevoel van vertrouwen in het beheer van het graf en deze mooie begraafplaats. Dankbaar daarvoor.

Charlotte Leenen 17 april 2023

Wij (mijn broer en ik) zijn zeer tevreden over hoe Stefani ons geholpen heeft bij het regelen van de uitvaart van mijn vader en alles wat daarbij komt kijken.

Ze was zeer goed bereikbaar en dacht prettig mee, zonder haar eigen ideeën op te dringen. Ze is empathisch en representatief. Ze regelt dingen razendsnel en goed. Ze maakt op een persoonlijke manier contact.

Ook tijdens de uitvaart was ze samen met haar collega Raymond op een terughoudende manier aanwezig en telkens waren ze er direct als het nodig was. Dat voelde heel natuurlijk en was prettig.

Kortom: we zijn heel tevreden.

Renée Huij 3 april 2023

Stefani en Raymond hebben met hun team op voortreffelijke wijze het afscheid van mijn vader verzorgd. Ze stonden dag en nacht voor ons klaar, zijn uitermate professioneel , warm en betrokken. Vooral tijdens zo’n intensieve en verdrietige gebeurtenis is het  zo fijn om met zulke goede mensen te mogen werken. Ze krijgen een dikke 10 van ons! Dank voor alles.

Familie Thomassen en familie Michielsen, Eindhoven

Pieter Michielsen 26 maart 2023
Stefani de Bie en haar team hebben ons fantastisch begeleid bij de begrafenis van onze moeder. De aula had de juiste kleinschaligheid en intimiteit die onze moeder wenste. Daarnaast heeft Stefani ons werkelijk ontzorgd: niet alleen door persoonlijke aandacht en een oprechte betrokkenheid, maar ook door een scherp oog voor details. En geduldig loste ze al onze, soms zeer gedetailleerde vragen en wensen, op.
Het heeft ons een prachtig en waarachtig afscheid bezorgd.
Henk 26-03-2023 26 maart 2023

Heel fijne en hartelijke mensen. Denken met je mee in een moeilijke tijd. Zetten een extra stap om het net die extra finishing touch te geven.
Al meteen bij de eerste ontmoeting was er een goede klik. Ze vragen door, hierdoor kwamen ook dingen aan de orde waar we zelf niet aan gedacht hadden. tonen interesse en houden rekening met alle wensen. Ze deden hun uiterste best om het voor ons zo goed mogelijk te doen.
Zeer fijne samenwerking gehad met een goed gevoel.

Arjan 21 maart 2023

Beste Raymond en Stephanie,
Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de geweldige begeleiding en verzorging van de uitvaart van mijn moeder. We zijn zeer tevreden, alles was perfect geregeld. Het was precies zoals mijn moeder het zou hebben gewild. Ik zal jullie uitvaart begeleiding zeker adviseren aan anderen.
Lieve groet ellen

Ellen Megens 21 maart 2023

Hallo Karlijn,

Ik wil je (ook namens mijn zus) nog heel hartelijk bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van mijn/ons moeder. Mede door jouw inbreng is de uitvaart precies verlopen zoals wij deze voor ogen hadden. Wij vonden het heel prettig dat jij ons veel werk uit handen hebt genomen.

Nogmaals bedankt en groeten,

 

 

Pim Verharen  19 maart 2023

Dag Karlijn,

Wij verkeerden in de gelukkige omstandigheid geen idee te hebben hoe dat allemaal moest als iemand van ons kwam te overlijden. De uitvaart van de vader van Guus van Adrienne bracht ons op jullie adres toen het overlijden van Jan actueel werd. Anderhalf jaar geleden hebben wij een gesprek gehad met Stefani die ons op het juiste pad zette. Jan, door de heren medici als onbetrouwbaar aangemerkt, trok zijn eigen plan en leefde veel langer dan verwacht. Maar zaterdag vier februari heeft hij zich overgegeven aan het onvermijdelijke en stierf in vrede met zijn lot.

De dames die Jan thuis kwamen verzorgen en hem vervolgens meegenomen hebben waren geweldig, discreet, attent en zorgvuldig. Lof voor hun optreden.

De dag erna, zondag, kwam jij. Je informeerde, luisterde en gaf advies. We dronken koffie, aten Limburgs gebak en lachten en huilden om/over Jan. Jan wilde een afscheidsfeest, een echt Brabants afscheidsfeest. Dankzij jouw hulp kwam dat er ook van. Je hebt ons in de dagen die volgden geadviseerd, begeleid en vooral, steeds gevraagd of het zo goed voelde voor ons alle drie. Dit was heel fijn voor ons, we hebben ons veilig gevoeld bij jou.

Het afscheid werd zoals Jan graag wilde, met een lach en een traan. We hebben veel complimenten gekregen, deze willen we graag met jou delen.

We hebben ervaren dat uitvaartverzorger een zwaar beroep is. Je deed het geweldig. Wij zullen jullie bedrijf zeker adviseren aan derden.

Lieve  groet,

Maria Oerlemans

Maria Oerlemans 8 maart 2023

Lieve Stefani,

Toen mijn broer onverwachts overleed wisten we niet zo goed wat te doen. Waar moesten we heen bellen? Totaal overvallen….
We kwamen bij Hommage uit ( ik zeg altijd toeval bestaat niet) en het eerste telefoongesprek voelde warm en welkom aan. Je was meteen oprecht geïnteresseerd in de persoon en wat er was gebeurd. Zoals het telefoongesprek aanvoelde zo is het gehele proces verlopen. Je nam ons aan de hand mee en stond overal voor open. Ik heb inmiddels meerdere uitvaarten meegemaakt maar geen enkele andere uitvaartmaatschappij voelde zo warm/intiem en menselijk aan. Aan alles is gedacht. Een fijne aula waar mijn broer de hele week kon blijven. Ik weet zeker dat mijn broer het daar heerlijk heeft gevonden. Tijdens het afscheid nemen, opbaring, waren we niet aan tijd gebonden. Dit was wel behoorlijk uitgelopen maar dat was geen probleem voor je. Wat een fijne avond was dat. We kregen alle ruimte. Hoe innovatief was je om de dromenvanger op te hangen voor boven de kist, geweldig!! We hebben veel reacties gekregen van mensen die ook graag daar zouden willen komen te liggen omdat het zo een warme plek is. De uitvaart zelf was in de puntjes verzorgd. Mijn broer had geen koffie en theetafel gewenst, daar had hij een hekel aan, dus dat werd prosecco als afsluiter! Stefani; bedankt voor het meedenken hierin.
Al met al kan ik alleen maar zeggen dat het een geweldige uitvaart is geweest met veel persoonlijke aandacht die mijn broer ook verdiende. Echt chapeau!!

Angela Kox 5 februari 2023

Toen onlangs onze broer Paul plotseling overleed hadden mijn zus en ik geen flauw idee wat te doen. Paul was niet verzekerd en de Dela had geen tijd voor onverzekerden. Toen we Stefanie contacteerden viel er meteen veel van onze schouders. Ze zorgde dat Paul’s lichaam snel werd opgehaald en binnen no-time lag hij prachtig opgebaard in Aula Catherina. De vrijheid die we daar hadden was onbetaalbaar. Tot en met het uitzwaaien van de wagen op de dag van de uitvaart klopte het gewoon. Alles was tot in de puntjes geregeld. Stefanie en haar team zijn toppers!

Richard Kox 5 februari 2023

Toen ons pap eind november 2022 overleed, hebben wij Raymond (Hommage) gevraagd om de uitvaartdienst te begeleiden als spreker. Dit omdat wij hem al lang kennen, maar ook om zijn kwaliteiten (als begeleider en als spreker). En dat is helemaal uitgekomen! Gezamenlijk hebben we er een onvergetelijke en zeer persoonlijke uitvaart van gemaakt. Zowel Raymond als Stefani hebben ons in de dagen na het overlijden en voorafgaand aan de dienst geholpen met alle zaken waar wij geen ideeën bij hadden. De kennis en ervaring bleek uit alles, o.a. door de praktische tips en hulp en ondersteuning die we kregen op alle vlakken. We zijn hen beiden daarom enorm dankbaar voor alles wat ze voor ons hebben gedaan in tot aan de uitvaart, maar ook nog daarna!

Familie Goossen 24 januari 2023

Dan is daar het moment dat je met familie bij elkaar zit om het afscheid van je vader te regelen. Er gaat op zo’n moment van alles door je heen, maar gelukkig schoof die dag Karlijn van Hommage Uitvaarten aan. Karlijn tastte op een bijzonder prettige manier af waar onze wensen lagen. Het moest eenvoudig zijn, zoals hij ook was, maar ook huiselijk. Karlijn liet ons toen de Catharina aula zien. Daar zou ons Pap ‘logeren’. Dat vonden we al zo persoonlijk klinken. We gingen de dag na het overlijden naar de aula waar ons Pap al was. Eenmaal binnen zagen we het ineens helemaal voor ons. Het was een paar dagen voor kerst. De kleinkinderen zouden alles aankleden met veel eucalyptus, gipskruid en dennentakken uit de tuin. Er stonden veel windlichten, die zouden allemaal branden die dag.
We wilden geen standaard grafboeket, maar in plaats daarvan hun prachtige bruidsboeket met witte bloemen na laten maken. Ook dat was geen probleem. Karlijn kreeg een foto en zou het regelen.
We wilden overal schapenvellen op de stoelen voor een warm, winters gevoel. Bij de koffie en thee een bonbon en proosten met port op het leven van ons Pap, want daar hield hij zo van.
Karlijn konden we die dagen altijd vragen om advies. Ook maakte zij een mooie kaart waar veel reacties op kwamen, zo bijzonder.
Dan is de dag aangebroken dat we voorgoed afscheid gaan nemen van onze vader. Terwijl buiten de Zweedse fakkels brandden, alles naar eucalyptus en dennentakken rook lag opa in het midden van ons. Onze twee honden liepen er tussendoor en gaven veel knuffels weg aan de genodigden, maar vooral aan oma. Onze kleindochter lag vredig op een schapenvelletje te slapen, vergezeld door één van de hondjes. Op de achtergrond speelde muziek waar hij van hield en oude foto’s waren er te zien op het grote scherm. De gasten waren verrast en hadden geen idee dat een afscheid op deze manier ook mogelijk was. ‘Nou, dat wil ik ook zoals mijn tijd gekomen is’ hebben we dan ook veel gehoord.
Met elkaar hebben we ons pap uitgezwaaid. De deur van de auto werd met een flinke klap gesloten door alle kleinkinderen samen. Dat was voor ons een emotioneel maar ook mooi moment.
Karlijn is na het afscheid nog langsgekomen om samen na te praten over het afscheid waar me met een heel goed gevoel op terugkijken.
Dank daarvoor, Karlijn.
Gracias.
Loes

Loes en familie 16 januari 2023

Toen we in de gaten kregen dat de dag van overlijden dichterbij kwam hebben we contact gezocht met Hommage uitvaarten. Dit vanwege eerdere zeer positieve ervaringen.
Stefanie is vanaf dat moment onze steun en toeverlaat geweest in het naderende afscheid en de dag van de uitvaart. Omdat we wisten dat de dag van overlijden eraan zat te komen heeft Stefanie nog met onze dierbare gesproken. Hierover heeft zij een prachtig verhaal verteld tijdens het afscheid op Schoorsveld.
Stefanie en haar team zijn integer, warm, open, liefdevol, meedenkend en professioneel.
Dankzij Hommage Uitvaarten hebben we een zeer persoonlijke, onvergetelijke, en onbezorgde afscheidsdag gehad. Op de meest kleine details werd gelet. Op de achterzijde van de rouwkaart staat een roeibootje, dit was het idee van Hommage. Zij wisten dat onze dierbare een fanatieke roeier was. Van de bloemen werden kleine boeketten gemaakt die iedereen meekreeg als aandenken aan de overledene.
Van veel mensen kregen we terug hoe prachtig zij de uitvaart verzorgd vonden.
Stefanie en team, dankjulliewel.

Pascale 10 januari 2023

Het team van Hommage heeft ons op indrukwekkende wijze met raad en daad bijgestaan met de voorbereiding en het houden van de uitvaart van onze moeder. Veel aandacht voor het detail, sterke betrokkenheid met de familie en continue, transparente communicatie waren de elementen die de uitvaart maakten tot wat het uiteindelijk was: een waardig afscheid van onze geliefde moeder in een perfecte setting waarbij werkelijk elk detail klopte. Wij houden er een zeer goed gevoel aan over. We kunnen Hommage ten zeerste aanbevelen voor diegenen die het beste willen geven bij de uitvaart van hun geliefden.

Peter Jager 9 januari 2023

We zijn prettig en op een persoonlijke manier geholpen in een moeilijke periode. Stefani houdt 100% rekening met je wensen en regelt alle zaken netjes, op tijd en met inzet en oog voor details. Bijzondere verrassing was de prachtige sfeervolle rouwkamer met mooie houtconstructie, die met zorg was voorbereid voor de condoleance avond. Ze heeft ook ervaring in natuurbegrafenissen, precies wat we zochten.

Ton Arends 9 januari 2023

Hommage uitvaarten, de medewerkers zorgen voor een geweldig persoonlijk afscheid van geliefden. Stefanie heeft goede ideeën, denkt mee, is erg secuur, nauwkeurig en is een geweldig mens om mee samen te werken. Ze komt haar beloften na en niets is haar teveel. Maakt van een uitvaart een warm afscheid.

Karin van Veldhoven 7 januari 2023

Persoonlijk, ontspannen, onze wensen realiseren; stijlvol maatwerk! Ben echt onder de indruk van de werkwijze van Hommage,. Een bijzonder dank aan Raymond die ons geweldig begeleid (en ontzorgd) heeft in de voorbereiding van het waardige afscheid van onze moeder en oma.

Mirjam Jager 6 januari 2023

Lieve Karlijn.

We hebben het afscheid van Betsie als heel fijn warm en informeel ervaren.
De aandacht die we kregen van Hommage in de persoon van jou en het meedenken over de inrichting van de uitvaart hebben we als bijzonder ervaren. Zeker de aula aan Zwembadweg die we mochten gebruiken was een schot in de roos gezien de het aantal aanwezigen dat er was tijdens de uitvaart dienst. De zorg die ons uit handen werd genomen door jou was een grote steun en heeft ons fantastisch geholpen.
Onze dank gaat ook uit naar Stefani en Femke voor hun bijdrage aan de uitvaart van Betsie.

Nogmaals dank voor het mooie aandenken aan Betsie.

Agnes Rutten 26 december 2022

Met enorm veel toewijding en liefde werd er door Karlijn met ons meegedacht om een mooi en heel persoonlijk afscheid te regelen voor mijn vrouw. Ze was altijd bereikbaar, nam de tijd voor ons en was oprecht geïnteresseerd in ons wel en wee. Voor haar woorden tijdens het afscheid had ze zich echt verdiept in ons als gezin en het leven van mijn vrouw. Ze sprak alsof ze een familielid was, zo betrokken en liefdevol. Ook na het afscheid had ze tijd en aandacht voor ons in gesprekken en huisbezoeken. Iemand die met haar hele hart dit werk doet, we zijn er enorm dankbaar voor.

Fam. van Veldhuizen 30 november 2022

Toen mijn man begin oktober overleed werd meteen duidelijk dat we een kleine uitvaartorganisatie wilden benaderen met een op onze wensen afgestemde benadering. Vooral omdat de familietraditie is dat we zoveel mogelijk alles zelf willen regelen tijdens en voorafgaande aan het afscheid. En weten dat we daarin, qua wensen, bijzonder eigenzinnig kunnen zijn. De dochter van mijn man noemde Hommage omdat een vriendin daar goede ervaringen mee had.
Wij zijn blij met de gemaakte keuze. Karlijn van Hommage luisterde goed naar onze wensen, ondersteunde die en dacht mee. (Wij wilden bijvoorbeeld geen kist voor mijn man, maar een lijkwade. Na een zoektocht van Karlijn werd dat een bijzonder mooie zachte en crèmekleurige van katoenen fleece)
Karlijn weet uit ervaring dat, in zo’n emotionele tijd, mensen geneigd zijn om niet zo op de kosten te letten. Bij Hommage bleken onze wensen het uitgangspunt en niet het eigen ‘verdien-model’ wat je van de grote uitvaartondernemingen vaak hoort. Niet alleen dat compliment wil ik Hommage en Karlijn graag geven, maar vooral dat wij, door de zeer prettige en betrokken ondersteuning, mijn man een heel persoonlijk afscheid konden geven. Een afscheid waar wij met een warm gevoel op terugkijken en dat ons daarom ook veel troost heeft geboden. Ook de samenwerking van Hommage met het crematorium in Heeze dat, verliep erg goed waardoor onze wensen uitvoerbaar bleken. En het was prettig om twee weken later nog een nagesprek te hebben met Karlijn.
Grote dank dus en grote complimenten.
José Cruijsberg

José Cruijsberg 10 november 2022

Toen Peter plotseling in het buitenland overleed kwam er veel op mij af. Dankzij het contact met Stefanie , die ik kende van een andere uitvaart, was het mogelijk veel op afstand te regelen. Haar belangstelling voor de persoon maakt dart ze met veel juiste suggesties komt die passen bij jou, ze is creatief, denkt mee, vindt oplossingen. Bovendien altijd bereikbaar en reageert onmiddellijk op je vragen. Het belangrijkste: ze zorgde, met haar team voor een waardig en warm afscheid.

Elly Flamman 9 november 2022

Stefani de Bie van Hommage heeft ons ontzettend geholpen tijdens het regelen van de uitvaart van onze vader. Ze denkt graag mee met ons en probeert haar ideeën aan te passen aan de specifieke wensen en stijl van de cliënt. De tijd en aandacht die ze hier in steek is voelbaar en ondersteunt je in het maken van lastige keuzes. Ook heeft ze de uitdaging van repatriëring moeiteloos uit handen genomen. Vanuit het buitenland konden wij nog steeds rekenen op haar zorgzame hulp en bereikbaarheid. Bedankt!

Pyck 10 oktober 2022

Toen mijn man 3 jaar geleden te horen kreeg dat hij binnen een half jaar zou overlijden, zochten wij contact met Hommage. Het klikte meteen met Stefanie. Ze luistert goed, is heel empathisch en geeft ook haar eigen mening, dat was onze eerste indruk. Uiteindelijk heeft mijn man toch nog 3 jaar geleefd. Stefanie bleef al die tijd in contact met ons. Bij de voorbereidingen voor het afscheid, na zijn overlijden en bij de uitvaart was zij aanwezig. Soms op de achtergrond, soms het voortouw nemend, en altijd heel liefdevol. Daardoor hadden wij een prachtig afscheid, precies zoals de kinderen en ik het voor ogen hadden. Met Stefanie spraken we af wat zij zou doen en wat we zelf wilden regelen. Deze taakverdeling bleek prima te werken. ”
In gesprekken na afloop hoorden we van genodigden dat ook zij zeer te spreken waren over haar.
Kortom , in een eerder stadium waren mijn man en ik heel tevreden en later waren de kinderen en ik erg blij dat we Stefanie ontmoet hebben en dat zij het afscheid met ons geregeld heeft.
Dank daarvoor.

Hettie 10 oktober 2022

Toen mijn vader overleed, hebben wij contact gezocht met Hommage. Vanaf het eerste moment was Stefani er voor ons. Vooral de eerste dagen was zij een enorme steun bij al die dingen die snel geregeld moesten worden. Wij wisten vooral wat we niet wilden, maar Stefani luisterde enorm goed en kwam steeds met goede ideeën en suggesties. Alles op een prettige en positieve manier. Door haar inbreng hebben we het afscheid op een mooie sfeervolle locatie kunnen houden. Ze stond altijd voor ons klaar en was een grote steun voor mijn moeder, die ze heeft geholpen en gestimuleerd met het schrijven en voordragen van een mooie tekst. Zonder Stefani had ze dat niet gekund, maar waar ze nu ontzettend blij mee is dat ze dat gedaan heeft. We hebben enorm veel positieve reacties gehad op het afscheid en zijn zelf ook erg tevreden over hoe alles verlopen is.

André

André 9 oktober 2022

Lieve Stefani,
Jij hebt ervoor gezorgd dat het afscheid en de uitvaart van mijn Polle geweldig, respectvol en liefdevol is verlopen. Vanaf het begin gaf je ons het gevoel dat alles kon en alles mocht. Gaf ons werkelijk alle ruimte. Was behulpzaam en creatief. Niets was standaard, alles mooi afgestemd op onze ideeën en wensen.
Grote complimenten. Kon hem mede dankzij jou geen mooier afscheid geven.

Hanke Martin 1 september 2022

Na enig speurwerk op internet kwamen we bij hommage uitvaarten terecht toen onze vader overleed.
We hebben warme en goede herinneringen aan de begeleiding.
Alles is keurig en zorgvuldig na wens verlopen zeker een goede beslissing geweest.
We zijn Karlijn zeer erkentelijk.
Evengoed als Stefani die de rol van begeleider overnam als Karlijn verhinderd was.
Ook de nazorg die erg belangrijk is, is erg fijn. We kunnen altijd terecht met vragen.

Tilly 1 september 2022

Ik ben jarenlang beheerder van een begraafplaats geweest. In die tijd heb ik vele begrafenisondernemingen langs zien komen.
Toen Hommage, in de persoon van Stefanie de Bie, een uitvaart verzorgde viel zij me op door haar betrokkenheid en efficiëntie. Dus, toen ik enige tijd later zelf een uitvaart voor een familielid moest verzorgen, heb ik haar gevraagd hiervoor zorg te dragen. Ondanks de droevige omstandigheden vonden wij haar meedenken en meeleven een warme ervaring.
Met eindeloos geduld hielp ze ons er een positieve indrukwekkende gebeurtenis van te maken. Hiervoor ben ik haar erg dankbaar en gun ik iedereen een Stefanie.

H.Mertens 30 augustus 2022

Op 2e kerstdag overleed onze vader en opa, een zwaar traject van 9 maanden. Wij hadden nog een visitekaartje van Stefani en papa is uiteindelijk samen met ons gaan kijken naar de aula op de St. Catharina begraafplaats. Papa voelde zich meteen thuis. Uiteindelijk heeft Stefani het bijna onmogelijke project, om de uitvaart binnen 3 dagen te regelen, perfect voltooid. De uitvaart was intiem, warm en respectvol. Een prachtig laatste “feestje” voor papa, precies zoals hij dat gewenst zou hebben.
Dank Stefani, Karlijn en Femke.

CHIMÈNE, RAOUL, LYAM EN MERLIJN 30 augustus 2022

Ineens was het moment daar 3 januari, dat wij de uitvaart van “ tante Ciska” moesten gaan regelen….. hoe dan? We wisten nagenoeg niets, niets op papier, niets over wat voor muziek, alleen dat het in besloten kring moest…. in deze rare tijd niet moeilijk..
We belden met Stefani, het gevoel bij deze uitvaartonderneming was altijd al heel goed, volg haar op fb nl.
Zij koppelde ons aan Karlijn, zij zou ons gaan helpen, fijn!
Wat een warm bad, zij voelde ons heel goed aan en luisterde heel goed naar ons, ook tussen de zinnen door, dat is een gave! Het zou klein, liefdevol en respectvol moeten zijn, dat is het zeker meer dan dat geworden, wat een topper!
Wat een mooi en intiem respectvol afscheid in een prachtige sfeervolle Aula bij de st Catharina begraafplaats, precies zoals Ciska was en ook verdiende, mooie muziek, bloemen en liefdevolle woorden….. en na de ceremonie een fijn samen zijn met een hapje en drankje om nog even herinneringen aan Ciska op te halen, dank ook aan Stefani hiervoor.
Dank aan Karlijn voor alle steun en het meedenken, je bent een bijzonder vrouw met het hart op de juiste plaats, we hopen dat het nog ver weg is, maar we weten zeker waar we tegen die tijd moeten zijn, echt een hele fijne organisatie, een aanrader!

Liefs Peter en Ria

RIA BIJSTER-ROZENBROEK 30 augustus 2022

Stefani van Hommage uitvaarten heeft de begrafenis van mijn moeder op en top laten verlopen. Mijn dank daarvoor. de tijd, voor; tijdens en na een overlijden is een erg zware tijd, waarbij het van belang is, dat iemand met kennis en kunde de regie van het regelen uit handen neemt. Er was een goede begeleiding bij en voor het nemen van moeilijke beslissingen. Beslissingen, waar je niet lang de tijd voor kunt nemen helaas. de bereikbaarheid was goed. De kennis was goed en de warmte, die noodzakelijk is voor een nabestaande, om door deze eerste periode heen te komen, was bovenmatig aanwezig. Stefani, bedankt!

P.Jansen 30 augustus 2022

Tot wij Hommage, in de persoon van Stefani de Bie, leerden kennen, waren onze ervaringen met begrafenisondernemingen
niet onverdeeld positief. Je kreeg het gevoel dat de dingen binnen een bepaalde tijd afgehandeld moesten zijn; zakelijk, onpersoonlijk.
Met Stefani ontmoetten we iemand die betrokken, empatisch was, maar ook efficiënt en “to the point”. Ze gaf ons de tijd en de rust om tot beslissingen te komen, kwam met waardevolle suggesties en haar inleidende toespraak tijdens de afscheidsdienst sloot perfekt aan bij de sfeer die we zochten.
Dus namens mijn familie: dankjewel Stefani voor een warme herinnering.

Herman Mertens 30 augustus 2022

Mijn vrouw was ongeneeslijk ziek. Ze is zelf opzoek gegaan naar begrafenisondernemingen waar door ze uitkwam bij Hommage-uitvaarten. Wij hebben Stefani uitgenodigd voor een gesprek, want je wil wel van te voren weten of het klinkt met een uitvaartonderneming.
Wij kwamen er al snel achter dat Stefani een fijne, warme en persoonlijke aanpak heeft. Dit sprak ons erg aan mede doordat mijn vrouw pas 33 was. Bij het eerste gesprek waren de kosten voor al vrij duidelijk omdat ze 1 standaard tarief heeft. In de loop van een paar maanden is Stefani diverse keren op de koffie geweest om over onze wensen te praten en gaf ze goede ideeën. Mede hierdoor is mijn vrouw niet gecremeerd maar begraven op een natuurbegraafplaats. Een plekje die ze zelf heeft mogen uitzoeken. Hier waren wij nooit op uitgekomen als Stefani er ons niet op had gewezen.
Na het overlijden van mijn vrouw heeft Stefani met aandacht, geduld en proactief de ceremonie en uitvaart mee voorbereid en uitgevoerd. Hier bij heeft ze de wensen van mijn vrouw gevolgd en rekening gehouden met de aanwezige kinderen. Het was een erg mooie en indrukwekkende uitvaart.
Hierna heeft Stefani nog contact met mij onderhouden wat ik persoonlijk erg fijn vind.
Stefani Bedankt voor alles.

PAUL PUBBEN 30 augustus 2022

Stefani heeft van begin tot eind voor een onvergetelijk afscheid gezorgd voor mijn man. Je bent als een geliefde overlijdt zo emotioneel en kwetsbaar en dat heeft Stefani fantastisch opgevangen en begeleid. Van het verzorgen, het regelen en uitvoeren van meer praktische dingen tot de uitvaart zelf, ik had me geen beter iemand kunnen wensen om ons daarbij te helpen. Met al haar ervaring denkt ze mee in het proces, komt met waardevolle aanvullingen en ideeën en dat alles met veel geduld en warmte. Hierdoor kijk ik, ondanks het verdriet, terug op prachtige dag.
Dank je wel voor je lieve steun Stefani, je bent een bijzonder mens!

SASKIA VERVOORT 30 augustus 2022

Mijn vrouw was ongeneeslijk ziek. We zijn enkele weken voor haar overlijden samen op zoek gegaan naar een uitvaartondernemer. Door offertes op te vragen bij uitvaartmarkt.nl kregen we een goed beeld. Stefani onderscheidde zich door haar warme berokken reactie. Maar ook door een reële offerte te tonen. Wij hebben daarna Stefani uitgenodigd om te kijken of het klikte.
Dat was het geval Stefani luisterde goed, kwam met ideeën die passend waren voor ons.
Ook in de hectische dagen na het overlijden, was Stefani een enorme steun, ze nam veel zorg van ons uit handen door veel zaken te regelen o.a. met de natuurbegraafplaats de Maashorst maar ook met de AMC foundation.
Ook in de voorbereiding van de afscheidsdienst, kwam ze met goede suggesties. Het was mede daardoor een erg mooie en indrukwekkende uitvaart. In haar inleidende toespraak hoorden we ook weer de betrokkenheid naar mijn vrouw en ons.
Ook na de uitvaart heeft Stefani nog regelmatig contact met mij onderhouden. Iets wat ik eigenlijk niet had verwacht maar wel erg fijn vond.
Dankzij de warmte en empathie van Stefani kijken we nu terug op een mooi en persoonlijk afscheid. Ik kan Stefani zeer aanbevelen.

Niels van de Mond 30 augustus 2022

Het is bijna een jaar geleden dat moeders ‘ uitvaart plaats vond in Aarle-Rixtel. Ik/wij denken daar met veel genoegen(ik heb even geen ander woord) aan terug. Je krachtige aanwezigheid op de achtergrond met stille tips en je professionele handelswijze gaf veel steun. Nogmaals dank.

EDDIE BENIERS 30 augustus 2022

Wij willen Stefani heel erg bedanken dat zij het mogelijk gemaakt heeft dat mijn man en ons pap de hele week te midden van ons heeft kunnen zijn door de nieuwe methode van natuurlijk opbaren die Stefani aanbiedt, de bio sac 200!
Altijd gedacht dat het best akelig zou zijn als je een dierbare zo thuis opbaart, maar het tegendeel is waar, onze ervaring is zo positief geweest, het leek er meer op dat ons pap de hele week lag te slapen dan dat hij overleden was, wij zijn er van overtuigd dat het heel anders was geweest als hij op een koelplaat had gelegen! Hij zag er tot de dag van de crematie, heel natuurlijk uit en voelde ook heel natuurlijk! Ook mensen die afscheid van hem kwamen nemen waren verbaasd en verrast dat het er zo natuurlijk uit kan zien!
Wij waren er in ieder geval heel blij mee dat het ons geadviseerd werd en dat we ons pap door de goede zorgen van Stefani zo in ons midden mochten hebben, wat ons ook veel goed gegaan heeft in de verwerking van ons verdriet.
Wij zullen jou, Stefani, en de bio sac 200 methode echt aanbevelen.
Heel erg bedankt voor hoe liefdevol je dit gedaan hebt en ons zo tot steun geweest bent.
Lieve groet, Fam. Vereijken

BREGJE VAN WAYENBURG 30 augustus 2022

Mijn vader overleed. Kort na het overlijden denk je: Help! er moet een begrafenis worden georganiseerd.
Mijn zus Rudy had Stefani een keer ontmoet. Toen we een keuze moesten maken voor de begrafenisondernemer dacht ze onmiddellijk aan Stefani.
De keuze bleek een schot in de roos!
Stefani:
• dacht aan zaken waar we niet bij stil zouden hebben gestaan.
• gaf dan ook altijd de verschillende keuzemogelijkheden aan en liet ons dan kiezen.
• bleef altijd kalm
• was meer dan attent en bijzonder betrokken
• is een perfectionist op een prettige manier
• en heeft een geweldig organisatietalent
Al tijdens de condoleance kregen we complimenten voor de manier waarop alles was georganiseerd.
(die waren dus eigenlijk voor Stefani bedoeld)
Kortom: als je het vak van uitvaartondernemer uitvoert op de wijze waarop Stefani dat doet dan moet het een dankbaar vak zijn!

HANS JANSEN 30 augustus 2022

Tijdens het ziekteproces van mijn man hadden we al besloten dat we zouden kiezen voor een kleine persoonlijke uitvaartonderneming.
De ochtend na het overlijden heeft mijn dochter Stefani gebeld.
Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en was heel betrokken.
De huiselijke 24-uurs rouwkamer was een heel goed alternatief voor thuis opbaren.
Haar adviezen en tips kwamen goed van pas.
Ontroerend en passend waren haar welkomstwoord en slotwoord.
Stefani, heel erg bedankt voor je goede zorgen.
Mede dankzij jou kijken wij terug op een mooi afscheid van mijn lieve man, papa en opa.

ANNIE VERHAEGH 30 augustus 2022

In een moeilijke tijd als een overlijden heb je iemand nodig die je begrijpt, met je meedenkt, en als je het even niet meer weet een helpende hand biedt, maar dat niet alleen, een luisterd oor, dat is in zo’n tijd ook fijn, iemand die luistert naar je verhalen over de overleden persoon, nou dat is Stefani, woorden komen terug in haar openingswoord en afsluitwoord, op dat moment denk je, wow ze heeft echt naar mijn verhaal geluisterd. Dag en Nacht staat ze voor je klaar. Ze is heel meelevend en begripvol. Ook na de crematie, ze staat nog steeds voor me klaar en toont interesse, niet alleen in mij maar ook in mijn kinderen en in de zaak rond om de doodsoorzaak. Hommage uitvaarten is echt aan te raden, ze is heel persoonlijk gericht, helpt waar nodig, en is niet zo standaard. Toppertje!

NANCY PUDELKO 30 augustus 2022

Op 31 december overleed mijn vader , op 5 januari begrafenis geregeld door Stefani . Geweldig wat een persoonlijke benadering ! Zo’n mooi afscheid geweest. Acht weken na het overlijden van mijn vader ,overleed op 27 februari mijn moeder .
Natuurlijk Stefani weer gebeld , het is alsof je haar al jaren kent.
Alles weer op en top geregeld ! Stefani jij hebt zo’n goed inlevensvermogen en bent zo’n warme persoonlijkheid . Super bedankt namens ons allemaal wat je voor ons allemaal heb gedaan

Rudy Jansen 30 augustus 2022

Stefani, je hebt alle zorgen die er bij een begrafenis komen, meer dan op je genomen. Je hebt tijdens het proces van het overlijden en na het overlijden nauwkeurig de betrokkenen op de hoogte gehouden over de vervolgstappen. Mede hierdoor kon ik het rouwproces al ingaan, omdat ik die zorgen los kon laten. Hierdoor kreeg ik rust en kon ik op de dag van de begrafenis er ook met volle aandacht bij zijn. Naast jouw liefdevolle aandacht die je had voor de achterblijvers, wist je ook, samen met je collega’s een creatieve toon te zetten, die erg mooi pastte bij de overleden persoon. De gekozen muziek en teksten….het klopte allemaal.
Hierdoor toonde je jouw trouw, volheid, betrokkenheid en professie aan de overledene en de nabestaanden.
Hartelijk dank voor de persoonlijke benadering. Ik zal je zeker aanraden bij personen, die hierover in deze richting zoeken.
Annemiek

Annemiek van Thiel 30 augustus 2022

Op 27 maart 2019 is mijn man Peter plotseling overleden. In deze moeilijke hectische periode heb je iemand nodig die je ondersteund en begeleidt.
Stephanie heeft dat heel goed opgepakt met goede suggesties, respect en empathie voor de familie. Al tijdens de koffietafel kregen we complimenten hoe alles perfect geregeld was. Wij kunnen terug kijken op een mooi en warm afscheid. Dank je wel Stephanie voor je inzet en goede zorgen, ook namens de familie.

Kitty van Hout 30 augustus 2022

Wat een warme deken is Stefani van Hommage in verdrietige tijd, mooie herinnering . Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen bij Stefani. Ze denkt overal over na en komt met verschillende oplossingen tot in detail. Van het begin tot het einde, GEWELDIG!.
Dank je wel lieve Stefani…….

ADRIANA 30 augustus 2022

Persoonijk en betrokken zijn de begrippen die bij Stefani centraal staan. En zo was dat bij het afscheid van Marjet, mijn partner, ook.
Een prachtig afscheid op natuurbegraafplaats Schoorsveld waar we zonder haar inbreng niet zo snel terecht waren gekomen. Van begin tot eind was de inbreng. van Stefani bepalend voor de verdere invulling en zorgde ze voor de verdere uitwerking.
Zo zou Marjet het gewild hebben en dat geeft een goed gevoel.

ARNOLD BERNDSEN 30 augustus 2022

Een goede keuze om voor Hommage te kiezen na het overlijden van mijn moeder. Stefani gaf ons haar vertrouwen middels een professionele maar vooral empathische begeleiding. Overal had ze oog voor en kwam ze met goede suggesties.
De achterkleinkinderen werden tijdens de kerkdienst haar ‘assistenten’. Met veel trots vervulden ze deze taak.
Stefani, dank je wel voor je steun, warmte, betrokkenheid en sympathie!
Lieve groet.

EMMY SCHOTS 30 augustus 2022

Wij hebben grote waardering voor de fijne samenwerking met Stefani. Persoonlijke aandacht voor alle betrokken nabestaanden, goed aansluitend bij alle behoeften van een ieder, hoe verschillend van karakter ook. Bescheiden en op de achtergrond waar gepast en leidend en initiatief nemend waar gewenst. We voelden ruimte voor al onze wensen en werden tegelijk volledig ontzorgd. Bijzonder vond ik het spontaan aanbieden om mijn stiefmoeder en zusje op te halen en thuis te brengen voor het bezoeken van het uitvaartcentrum. Stefani’s suggestie voor de locatie voor de ‘na -borrel’ maakte de dag van de uitvaart tot een ontspannen afscheid van mijn vader. Mijn stiefmoeder zei ‘ik mag het misschien niet zeggen, maar ik heb genoten van deze dag’. Dank voor jullie bijzondere inzet en aandacht!

PETER VOSSEN 30 augustus 2022

Mijn tante is overleden door suïcide. Geen wil van ons maar wel een wil van haar. Stefani heeft ons op en top bij gestaan na mijn tante haar overlijden, bij de verzorging, de organisatie van de crematie en zelfs nog na de crematie. Haar persoonlijke aandacht en rustige stem heeft een positieve invloed op ons gehad ondanks de heftige gebeurtenis

Kimberly Alkemade 30 augustus 2022

Wij hebben plotseling onze dochter, zus en tante Daphne verloren. De tijd stond ineens stil en alles werd donker. Al snel kwamen wij erachter dat Stefani de juiste persoon was om ons door deze zware periode heen te helpen. Ze was voor ons een luisterend oor, ontnam zorgen, hielp ons om belangrijke beslissingen te nemen, zonder dat wij ook maar enige druk voelde. Stefani heeft een groot empathisch vermogen, houdt rekening met onze wensen, voelt precies aan wat we nodig hebben, ze is bemoedigend en ook onze kinderen werden op een bijzondere manier betrokken. Daphne’s begrafenis was ondanks het intens grote verdriet bijzonder, omdat alles in het teken van haar stond en liet zien wat voor mooi persoon zij was. Stefani, maar ook Femke, zorgde dat alles goed verliep en dachten aan alle details. Stefani, bedankt dat je er voor ons was en ook in de nazorg.
Lieve groet Familie Creutzburg

NADIA KARSSEBOOM 30 augustus 2022

Stefani heeft perfect de organisatie rond de begrafenis van mijn vader vormgegeven en uitgevoerd.
Alle lof en aanbeveling hiervoor.

Martie Habraken 30 augustus 2022

De middag voor het overlijden van mijn zus, ontmoette mijn broer en ik Stefani voor de eerste keer.
Het contact voelde meteen goed, heel eigen, en dat vond ik eigenlijk best bijzonder.
Je vertelt over de ziekte van je zus, haar aankomend overlijden en bespreekt je ideeën over haar uitvaart met een “wildvreemde”.
Dat doe je toch niet met iéder persoon zo vlot. Want je hebt het wel over een van de meest persoonlijke momenten uit jouw en andermans leven.

Stefani nam de tijd, luisterde aandachtig en stelde de juiste vragen.
Ze komt met goede adviezen op een betrokken manier die écht aanvoelt. Onze familie, -mijn moeder, mijn broers, mijn andere zus en ik-
hebben haar die week leren kennen als een warm, integer en creatief persoon met een vlekkeloos organisatietalent.

Onze zus overleed om 00.30 uur ‘s nachts, wij kenden Stefani op dat moment pas een halve dag.
Toen wij haar belden op zo’n laat tijdstip, nam ze ons als familie direct al het regelwerk werk uit handen.
Zij stelde ons gerust, we kregen met het hele gezin voldoende tijd om afscheid te nemen van onze dochter en zus en ze regelde het vervoer naar een rouwcentrum. Om 05.00 uur werd onze dochter en zus respectvol opgehaald om vervoerd te worden naar een uitvaartcentrum aan de Engelsbergenstraat, een sereen en “huiselijk” rouwcentrum in Eindhoven met veel aandacht voor privacy en persoonlijke wensen.

Het afscheid zélf in Natuurbegraafplaats Heeze was mede dankzij de grote inbreng van Stefani tot in de puntjes verzorgd: alle aandacht voor familie en genodigden. Aandacht voor speciale wensen. Prima catering. En geweldig improvisatievermogen: zelfs het wisselvallige weer werd tijdens de bijeenkomst in de gaten gehouden. Toen de zon ineens een uurtje beloofde te schijnen zag Stefani daarin een moment om gezamenlijk onze dochter en zus, naar haar laatste rustplaats te brengen.
Dit tekent toch wel haar aandacht voor details.

Lieve Stefani, wij hebben jou ervaren als een betrokken, flexibele vrouw die met haar organisatie- en improvisatietalent
ónopvallend alle zaken rondom de begrafenis van onze zus perféct heeft uitgevoerd. En waarin al onze persoonlijke wensen vloeiend pasten.

Namens de familie,
Dank je wel voor jouw bijzonder waardevolle bijdrage.
Charlotte Sauter – september 2019

Charlotte Sauter 30 augustus 2022

Tweemaal eerder heeft Stefani ons bijgestaan bij een overlijden, wij hoefden niet na te denken maar hebben direct Stefani gebeld toen mijn vader overleed, op zondagmorgen zelfs, Stefani stond direct klaar. Zij heeft ons alle zorgen uit handen genomen en een hele fijne uitvaart voor ons verzorgd. Stefani nogmaals heel erg bedankt.

Ed Latour 30 augustus 2022

Onlangs heeft Stefani de uitvaart van mijn vader geregeld. Iedereen weet hoe belangrijk het is, dat deze dag mooi is om te herinneren, goed verloopt en zorgeloos verloopt. Daar heeft Stefani voor gezorgd. Met haar tips en hoe ze onze inbreng heeft samengevat is perfect. Gelukkig kon mijn vader alles nog zelf mee regelen. Dat heeft veel waarde. Maar het belangrijkste is, dat wij allemaal het gevoel hadden dat hij er zelf bij was. Bedankt Stefani! X

MARIEKE EIKEMANS 30 augustus 2022

Nogmaals hartelijk dank, Stefani, voor je hulp en ook betrokkenheid bij hele afscheidsgebeuren van mijn moeder gisteren. Het staat diep in ieders geheugen gegroefd. Het was prachtig.

P. Jansen 30 augustus 2022

Op een presentatie van begrafenisondernemers heb ik Stefani ontmoet. Een groot contrast met de standaard ondernemingen. Toen ik dus moest kiezen is het Stefani geworden. Ze heeft het geweldig gedaan. Al snel had ze in de gaten hoe het zou gaan lopen en liet ons onze gang gaan. Maar ze was steeds op de achtergrond aanwezig. Zij vulde de voor ons onbekende zaken in.
Ze had fijne voorstellen om de dienst zo aangenaam mogelijk te maken. Ook tijdens de ceremonie heeft ze de verschillende onderdelen prettig aan elkaar gepraat. Een kennis die ze ongemerkt bij ons in huis tijdens de besprekingen heeft opgepikt.
Het is triest als je iemand moet begraven, maar we hebben met vieren een bijzondere week gehad waarin Stefani haar rol mooi heeft vervuld.

NELLY BAKENS RIJVEN 30 augustus 2022

Toen mij echtgenote zaterdag 2 November overleed was het als van zelf sprekend dat Stefani van Hommage uitvaarten alles voor mij zou regelen. Bij de uitvaart van mijn enige dochter twee jaar geleden heb ik Stefani leren kennen als een warm en zorgzaam mens die ook nadat alle achter de rug was informeerde naar mijn proces van rouwverwerking. Ook nu weer ondanks dat het de volgende dag zondag was kwam Stefani aan huis om samen met een familielid alles te regelen en zo mij alle werk uit handen nam .Ondanks alle verdriet heb ik mooie herinnering aan het afscheid van mijn echtgenote zoals dat door Stefani werd begeleid. Stefani, nogmaals mijn dank.

FLOOR HAMELIJNCK 30 augustus 2022

Wat ben ik blij met het contact die we hadden met Stefani! Ze bracht duidelijkheid, rust en overzicht waardoor we op een hele mooie manier afscheid hebben kunnen nemen van onze moeder. Stefani was een grote ondersteuning voor ons, stond echt voor ons klaar en nam de tijd voor ons. Ze was liefdevol betrokken en dacht mee met ons in mogelijkheden. Dankjewel Stefani, mede dankzij jou is het een hele mooie uitvaart geworden, waar ik ondanks het verdriet met een warm gevoel naar terugkijk.

DANIELLE VAN OEVELEN-VOS 30 augustus 2022

Ontzettend blij met Stefani!
De rust die Stefani uitstraalt, geduld, overleg, betrokkenheid en alles tot in details geregeld!
Aan alles is gedacht en zelfs onze kinderen op een prachtige manier betrokken bij het afscheid.
Dank je wel!

Sandra 30 augustus 2022

Toen mijn moeder ongeneeslijk ziek was en we zagen dat ze snel achteruit ging, hebben we een paar weken voor haar overlijden vast gezocht naar iemand die ons kon helpen om een mooi en waardig afscheid te organiseren. Via internet vond ik Stefani en we hebben een afspraak gemaakt om kennis te maken. Het was even 5 minuutjes aftasten, maar na 1.5 uur praten vonden we alle vier dat het ‘klikte’ tussen ons. In het gesprek gaf Stefani ons ook al zaken mee waar we alvast over na konden denken en die we nog met mijn moeder konden bespreken. Het gaf ons veel rust om te weten dat, als we mijn moeder los moesten gaan laten, Stefani er daarna zou zijn om ons te helpen en dingen te regelen. Stefani en mijn moeder hebben elkaar nog gesproken, dat vond ik erg bijzonder en waardevol.
Na mijn moeders overlijden was Stefani er als je haar nodig had, maar ze liet ons met rust als ze zag dat wij dat nodig hadden. Stefani zorgde ervoor dat we tijd voor onszelf namen om tot rust te komen en even 1 dag niet met het afscheid bezig te zijn. Dat klinkt misschien vreemd maar is heel erg goed in zo’n hectische periode.
Ik ben zelf iemand die dingen goed organiseert en graag controle houdt. Stefani heeft alles in de week na mijn moeders overlijden geregeld en georganiseerd zoals ik het zelf zou hebben gedaan. Tot in de puntjes geregeld, aandacht voor details, persoonlijk. Daarnaast is ze is een warme persoonlijkheid, wat erg fijn is als je net iemand hebt verloren. We zijn erg blij dat we Stefani hebben gevonden. Hartelijk dank voor je goede zorgen (en de nazorg) Stefani.

MARJAN HOOFMAN 30 augustus 2022

Stefani heeft ons begeleid bij de crematie van onze broer. Hij wilde een sobere begrafenis in besloten kring. Stefani heeft ons goede adviezen gegeven en heeft aangevoeld wat we wel en niet wilden. Het is een mooie, waardige afscheidsbijeenkomst geworden in de schitterende Lumenzaal van De Rijtackers. Stefani heeft alles tot in de puntjes geregeld en ons daarmee veel werk uit handen genomen. Wij danken haar daarvoor.

MIES DOMENSINO 30 augustus 2022

Stefani is een fantastische steun geweest bij het afscheid van mijn lieve vader in december 2019. Woorden schieten bijna te kort om te zeggen wat zij voor onze familie heeft betekend.
Stefani werd ons aangeraden door een goede vriendin van ons wat een gouden tip bleek te zijn.
Na een kort en hevig ziekbed is mijn vader op 6 december omringd door mijn moeder en mijn zussen en ik ingeslapen.
We hadden een paar dagen ervoor al contact gehad met Stefani en hebben haar meteen weer gebeld na zijn overlijden. Ze is meteen naar ons toe gekomen en zorgde voor rust en vertrouwen. Met haar warme persoonlijkheid en grote inlevingsvermogen zijn de eerste belangrijke zaken in gang gezet zoals het thuis laten balsemen van papa. Stefani regelt alles meteen, belt en appt en luistert heel goed naar de wensen van de familie.
Wat ik persoonlijk het allerfijnste vond is dat ze heel flexibel is en je de tijd geeft om beslissingen te maken. Ze heeft veel ervaring, komt met goede tips en geeft je ook de ruimte om dingen aan te passen zodat het helemaal naar wens gaat. Zo zorgde ze ervoor dat papa een aantal dagen extra thuis is gebleven en liet ons het moment bepalen dat hij uiteindelijk opgehaald werd. Die dagen zijn heel waardevol geweest voor mama en ons.
Daarnaast moest er heel wat geregeld worden. Papa had geen “standaard” begrafenis, er kwamen veel gasten uit het buitenland, de dienst was in 3 talen en we hadden nogal wat eisen voor de koffietafel/lunch. Daarbij hadden we voor het afscheid ook nog gekozen voor het onlangs geopende DomusDela, een prachtige lokatie, maar voor Stefani ook een eerste keer. Wij weten dat Stefani “achter de schermen” keihard heeft gewerkt om alles goed te laten verlopen. Niets is haar te veel en ze zet overal de puntjes op de i, echt geweldig. Ze zorgt ervoor dat de familie een heel fijn en respectvol afscheid krijgt en is zelfs tot ver na de begrafenis nog in contact met ons gebleven. Het voelt gewoon alsof we een vriendin erbij hebben gekregen. Wij wensen haar en haar prachtige bedrijf Hommage alle goeds toe. Lieve Stefani, nogmaals een warme knuffel voor al je goede zorgen. Je bent een topper die wij aan iedereen zullen blijven aanraden.

SABINA EIJKMAN-SMITS 30 augustus 2022

We zijn enorm dankbaar voor Stefani’s bekwamen en respectvolle regeling van de uitvaart van onze vader. We waren erg blij dat het zo een mooi en waardig afscheid was geworden en hadden het niet beter kunnen wensen. Het was heel makkelijk om met Stefani te communiceren en haar empathie en passie voor haar beroep vonden uiting in alle details van de uitvaart. De keuze voor Stefani en Hommage heeft ons veel steun en rust geboden in zo’n moeilijke tijd. Heel erg bedankt! familie Schalkwijk.

SUSANNA SCHALKWIJK 30 augustus 2022

Mijn moeder hoorde via via over Hommage uitvaarten en de betrokkenheid van Stefani. Ze nodigde Stefani uit en het was een soort ‘liefde op het eerste gezicht’. Dit was degene die ze heel graag haar uitvaart wilde laten verzorgen. Er is wat later een vervolgafspraak gemaakt zodat ook wij als familie al konden kennismaken. Als nabestaanden is het tenslotte ook heel belangrijk om alles wat op je afkomt te regelen met iemand waar je vertrouwen in hebt. Dat vertrouwen was snel gelegd. Stefani is een heel warme persoonlijkheid, luistert goed, brengt rust, reikt ideeën aan en dringt helemaal niets op.
Op het moment dat mijn moeder naar een hospice ging, heb ik Stefani op de hoogte gebracht. Toen mijn moeder daar twee weken was, gaf ze aan dat ze nog iets wilde bespreken over de uitvaart en dat ze Stefani heel graag nog een keer wilde zien. Ik denk dat het uiteindelijk alleen om dat laatste ging want wat ze wilde bespreken was ze ‘vergeten’. Maar Stefani kwam graag en het was voor mijn moeder een hele fijne laatste afspraak met haar. Vijf dagen later overleed ze.

Mijn moeder heeft gekozen voor opbaren met Bio Sac 200. Een relatief nieuwe en natuurlijke methode van opbaren zonder koelen. Hierdoor bleef mijn moeder er heel natuurlijk uitzien tot aan de dag van de uitvaart toe. Dagelijks kwam Stefani controleren of de Bio Sac zijn werk goed deed. Nooit even snel in en uit het huis maar altijd aanwezig met aandacht en zorgvuldigheid.
Wat was het fijn dat alle wensen al helemaal besproken waren. Geen zorgen voor ons over alles wat geregeld moest worden, alleen nog maar samen de puntjes op de i zetten.
Ook tijdens de uitvaart was Stefani een grote steun en heeft ze werkelijk gezorgd voor een bijzonder afscheid wat voor altijd een prachtige herinnering is. Dank je wel hiervoor lieve Stefani.

DIANTHA VAN PUTTEN 30 augustus 2022

We waren niet echt voorbereid op hetgeen er bij een uitvaart komt kijken op het moment dat mijn vader is overleden. We waren dan ook dankbaar dat we met Stefani in contact zijn gebracht en zij ons heeft geholpen en geadviseerd bij het regelen van een mooi, intiem en warm afscheid. Stefani geeft alle ruimte om het afscheid te regelen zoals dat past bij ons gezin. Hierdoor was het meer een maatwerk uitvaart waarin voldoende ruimte was voor spontane wijzigingen en gebeurtenissen. We kregen alle ruimte om op ieder moment zaken toch nog te veranderen of de regie zelf te nemen.
Ondanks de bijzondere wereld waarin we leven en de regels die gelden, heeft Stefani ervoor gezorgd dat we ons toch fijn en samen hebben kunnen voelen. Mijn vader zou trots geweest zijn.
Dank je wel Stefani!

NATHALIE 30 augustus 2022

Op 19 maart is mijn man overleden en dan moet er opeens veel geregeld worden. Je weet niet hoe en waar het eerst te beginnen, verdriet overheerst!
Dan nog in de beginfase van de Corona-crisis waarbij elke dag de regels aangescherpt worden en je het afscheid niet kunt plannen zoals je wenst.
Mijn dochter had via iemand van Hommage uitvaarten gehoord en Stefani gebeld. Zij vertelde me dat het een fijn gesprek was geweest en het meteen heel goed voelde.
Dus zodoende kwam Stefani en zij heeft ons enorm geholpen zodat we toch een mooie afscheidsceremonie hebben kunnen houden.
Onze zoon die wegens de omstandigheden er niet bij aanwezig kon zijn, heeft via Lifestream de ceremonie kunnen volgen en aldoor veel contact gehad met Stefani, zodat hij zich ook betrokken voelde bij het afscheid van zijn vader.
Ondanks alle beperkingen van het RIVM gaf Stefani oplossingen waarbij ze ook heel veel ruimte liet voor eigen inbreng en wensen!!

Bij deze bedank ik haar nogmaals voor alles wat zij voor ons heeft betekend in deze verdrietige dagen!!!

ANK TUIP 30 augustus 2022

Lieve Stefani,
Wat is dat een goede keuze geweest, kiezen voor Hommage. Het contact, ook al was het op afstand, voelde vanaf het begin héél vertrouwd. M’n eerste email aan jou was op zaterdagavond. Mijn man was nog niet overleden en toch reageerde jij meteen. Dat vond ik heel correct.
In alles dacht jij mee, niet dwingend of overheersend. Jij bleef rustig en gaf goede tips (uit ervaring). Eigenlijk kan ik niets bedenken wat anders had gemoeten. Van het kleine gezelschap “buitenstaanders” hebben we ook veel positieve reacties gekregen. ‘Sfeervol, mooi en intiem’.
Hartelijk dank, ook namens de kinderen.

MEVR. F. K. 30 augustus 2022

Lieve Karlijn en Stefani.
We hadden voor mijn vader niet een mooiere uitvaart kunnen regelen en dit allemaal dankzij jullie.
Wat zijn jullie lieve, medelevende en goed luisterende dames het is gegaan zoals we wilde en zoals mijn vader verdiende.
En zo hebben we deze zeer verdrietige tijd toch mooi af kunnen sluiten.
Ons pap zou trots op ons allemaal zijn geweest.
En willen jullie daar dan ook zeer voor bedanken groetjes familie Ermens

MIJKE ERMENS 30 augustus 2022

Lieve Stefani,

Wat heb jij ons goed geholpen we zijn je erg dankbaar voor alles al waren er wat dingen die niet zijn gegaan zoals ze moesten gaan, maar het was zoals het was jij hebt je best hiervoor gedaan.
Het was een rare tijd we waren gebonden aan de corona regels maar dit heb jij samen met ons geregeld en ons hierin bijgestaan.
Het was moeilijk maar doordat jij goed naar ons hebt geluisterd en ons advies gegeven is alles gegaan zoals het moest zijn
En het fijne was dat we je 24/7 konden bereiken met alle vragen.
En je stond ook echt klaar voor ons, dat je zelfs ons hebt gevraagd wat onze tradities waren en dat je je hebt aangepast aan ons terwijl dit niet eens verplicht was.
Dat waarderen we enorm en dat je ook ben gaan surfen op het internet over onze cultuur en geloof.
Dank je wel voor alles.

AARTI 30 augustus 2022

Hallo Karlijn,
We kwamen toevallig bij jullie uit , maar we zijn door jullie liefdevol geholpen en het was een hele mooie uitvaart alles was goed geregeld en doordat jullie klein zijn is het heel erg persoonlijk dat is jullie kracht, ook na de uitvaart nog steeds belangstelling van jullie,bedankt voor alles,Karlijn en Stefani

Karin van Dijk 30 augustus 2022

Lieve Karlijn en Stefani,

Wij zijn blij dat we bij jullie zijn uitgekomen! Heel erg betrokken, behulpzaam en geduldig. Zoeken mee naar de best passende uitvaart. Luisteren goed naar de wensen. Wij hebben ruim de tijd gekregen en hebben daardoor geen overhaaste beslissingen hoeven nemen. Bedankt dat jullie echt de tijd voor ons hebben genomen en dat jullie een steun voor ons zijn geweest in deze tijd.

LENA SWINKELS 30 augustus 2022

Lieve Stefani,
Toen mijn lieve man Arnol uitbehandeld was en ik op zoek moest naar een uitvaartverzorger, kwam ik bij toeval – Arnol zou zeggen: toeval bestaat niet – uit bij Hommage. Vanaf de eerste mail klikte het tussen ons. Je hebt ons nog voor zijn overlijden een bezoekje gebracht, om ons beter te leren kennen. Al onze wensen, uitgesproken of niet, heb je samen met Karlijn laten uitkomen. Er was aandacht voor alles, tot in de kleinste details, die ik zelf niet had kunnen bedenken. Daardoor werd het, ondanks alle aandacht van de media, voor mij een heel persoonlijke en intieme uitvaart. Jullie hadden zelfs voor witte outfits gezorgd! Dit alles heeft ertoe bijgedragen, dat ik een geweldig goed gevoel heb over deze dag en weer verder kan. Gisteren hebben we samen nog even koffie gedronken bij het graf en hadden we nog een fijn gesprek. Stefani, bedankt voor alles!

GERRY KOX–DIEDEREN 30 augustus 2022

Op 30 juli is onze vrouw, moeder en oma sneller dan verwacht van ons heengegaan en moesten we van het ziekenhuis snel contact opnemen met een uitvaartonderneming. We zijn gaan zoeken op internet en wilden een onderneming vinden die voor ons gevoel wat persoonlijker
was, dan de ‘grotere’ ondernemingen. We kwamen terecht op de site van Hommage en troffen daar Stefanie aan en dat voelde goed. Meteen contact opgenomen in de vroege ochtend en dezelfde ochtend al een afspraak kunnen maken. Stefanie heeft ons in het hele proces begeleid, aardig en medelevend geweest en ook wat meer sturend wanneer nodig. Het hele proces is moeilijk geweest voor ons, maar we hebben alles gedaan wat we wilden. Heel persoonlijk met een mooie avondwake, eigen foto’s en belangrijke dingen van mama en
ook ruimte om als familie de kist nog mooier te maken. Uiteindelijk het afscheid bij Schoorsveld, met een mooie zaal en uitzicht waarbij de gekozen muziek nog meer tot z’n recht kon komen. Een waardig en sereen afscheid waar we heel blij mee waren, want dat was wat mama Maria verdiende. We willen Stefanie bedanken voor alle goede zorgen en het mooie afscheid wat we op deze wijze hadden.

Fam. Braam 30 augustus 2022

Wat een bijzonder mens is Stefani zij straalt rust en warmte uit, door het advies van Stefani lag mijn man thuis opgebaard met de nieuwe methode bio sac 200. wat ik als zeer prettig heb ervaren. Telkens als Stefani kwam voor het een en ander door te spreken nam ze nog even de tijd om een kijkje te nemen bij mijn man. De ceremonie van mijn man was mooi het kon niet mooier dankzij de goede begeleiding en kundigheid van Stefani.
Ik kijk terug op een mooi dag met mooie herinneringen.

Stefani dank je wel voor je lieve steun je bent een geweldig mens.

INGRID ANTONIS-HOEKS 30 augustus 2022

Een overlijden zal altijd gepaard gaan met een emotioneel beladen periode. Als het dan ook nog een jonge vent betreft, zoals bij onze zoon het geval was, dan wil je dat je door een ervaren uitvaartspecialist begeleid wordt die je vanaf de start kunt vertrouwen.

Stefani is zo’n persoon. Tevens was zij in staat om voor al de betrokkenen, of het nu familie, vrienden of ingehuurde derden partijen betrof, aanspreek -en rustpunt te zijn.

Op de dag zelf blonk Stefani en haar team uit in een strakke maar niet alles overheersende begeleiding, met heldere communicatie en altijd tijd voor kort overleg. Met Stefani aan je zijde ben je in uitstekende handen!

BART VAN WERKUM 30 augustus 2022

Lieve Stefani, toen mijn lieve, lieve Carin overleed wist ik wel, welke uitvaartbedrijven niet in aanmerking kwamen om haar uitvaart te verzorgen. Het was mijn goede vriend Ferd, welke mij adviseerde Hommage-uitvaarten te kiezen. Blindelings heb ik daarmee ingestemd. Achteraf ben ik zo blij dat Ik dat gedaan heb.

Bij onze eerste ontmoeting Stefani kwam je zo warm en betrokken en vertrouwd op mij over, dat ik het gevoel had, dat we elkaar al jaren kenden. In deze voor mij zo’n verdrietige en emotionele tijd nam je in de voorbereidingen niet alleen mijn besognes over, je dacht met me mee en voorzag mij van zeer waardevolle tips om te komen tot een waardig uitgeleide van mijn lieve, lieve Carin.

Je hebt mijn vertrouwen op geen enkele wijze beschaamd, sterker nog je hebt mijn stoutste verwachtingen zeer positief overtroffen!!!
Het was een prachtig afscheid tot in de puntjes geregeld en verzorgd en de woorden, welke je tenslotte tot mij sprak ontroeren mij steeds weer opnieuw.

Ook de nazorg heb je op jouw eigen wijze vorm gegeven. In voorkomende gevallen, zal ik je zeker en vast recommanderen.
Rest mij te zeggen: Lieve Stefani en assistente Femke, ik dank jullie uit de grond van mijn hart en doe zo voort!!!

Het gaat jullie goed, Frans

FRANS LOMBARTS 30 augustus 2022

‘Tranen die maar niet drogen. Ik wil bij je zijn, opnieuw doen besluiten. Dat uur, die minuut, die seconde, dat ik je niet heb kunnen behoeden zo helemaal alleen. Mijn hart en al mijn kussen gaan voor altijd met je mee. Dan hoef je niet alleen te gaan’.

Hoe droef eindigde die Dinsdag van 29 September.
Mijn meisje kon niet meer en zocht bevrijding.
Anja’s reis ging verder dan gepland en het verdriet hierom is bijna niet te vatten of te delen.
Afscheid nemen kent geen tijd, geen verleden, geen toekomst, alleen verdriet.
Daar kan je niet voor leren en de pijn is niet aan te geven in hoeveelheden.

In die wereld stapte Stefani die dag ons huis binnen.
Hoe begeleid je dit? Hoe vertel je ‘wat nu’? Waar begin je en waar behoedt je me voor.
Dat is een wereld voor mensen met passie, gevoel en professionaliteit.
Van tijd tot tijd bezinning en vooral oprecht medeleven.

Ik dank je Stefani, je hebt dit allemaal gedaan!
Ik dank je dat je het voor me mogelijk hebt gemaakt op deze manier afscheid van Anja te nemen.
In ons huis op een prachtige plek waar ik intense herinneringen aan heb en hou.
Ik dank je dat je al onze gevoelens hebt begrepen,
en dat daardoor het afscheid van Anja, helemaal Anja was.

Dank, ik heb er weer een vriendschap bij.

RENS VAN MIERLO 30 augustus 2022

Lieve Stefani,

Dank je wel voor de fijne, warme, vakkundige begeleiding van de bijeenkomst en crematie crematie van mijn tante in deze bijzondere tijd. Toevallig bij je uitgekomen maar het heeft zo moeten zijn! De persoonlijke begeleiding, de intieme ruimte maar zeker je adviezen hebben het verdriet kunnen verzachten en hebben het tot een afscheid gemaakt zoals tante Jo het gewenst had. Dank je wel!!!

INGRID 30 augustus 2022

Stefani heeft ons heel goed begeleid bij het organiseren van het afscheid van onze zoon Hugo.
Ze heeft ervoor gezorgd dat alles heel goed geregeld was van het begin tot aan het einde.
Ze sloot goed aan bij wat wij fijn en mooi vonden en we hadden direct vertrouwen erin dat de dingen die geregeld moesten worden goed zouden verlopen.
Dat zorgde voor rust in de dagen voor het afscheid, zodat we ook thuis nog afscheid konden nemen van Hugo en niet alleen maar in de regelstand hoefden te zitten.
Ze heeft onze dochters (4 en 8 jaar) ontzettend goed betrokken bij het afscheid van hun broertje en zorgde voor een troostknuffel met foto, waar ze beiden nog steeds mee slapen.

Stefani was laagdrempelig en heel goed bereikbaar (24/7).

Ook na de begrafenis was er betrokkenheid en de vraag hoe het met ons gaat.

We hebben Stefani ervaren als professioneel en warm! We zullen zeker haar naam noemen als mensen een uitvaartondernemer moeten uitkiezen.

SANNE HEIJERMAN 30 augustus 2022

Zeer goed verzorgd , perfecte timing. Complete invulling . Vriendelijke flexibele uitvoerders van allerlei aard. Zeker een aanrader voor de invulling van al Uw vragen . Groet W. D .

W. DUISTERS 30 augustus 2022

Een zeer warme persoonlijke benadering. Meedenkend, meelevend en maatwerk. In tijden van corona denken de dames in mogelijkheden.
Ze verstaan echt hun vak. Ze weten te ontzorgen in verdrietige tijden en zijn 24/7 bereikbaar. Ze hebben een groot inlevingsvermogen.
De kapel op het Catharinakerkhof is een prachtige locatie voor een kleinschalige intieme uitvaart.
Enorm bedankt! Hartelijke groet, familie v H

Monique 30 augustus 2022

Lieve Stefani,

Bij deze wil ik je echt enorm hartelijk bedanken voor de geweldige bijdrage die je hebt geleverd tijdens het overlijden en het regelen van alles rondom de uitvaart van mijn vader. Het is allemaal nog zo vers. Wat hebben we hem, dankzij jou, een passend en prachtig afscheid kunnen geven, zo mooi en intiem!. Dit alles heeft me zo goed gedaan. Het geeft me een geweldig en vredig gevoel.
Echt ontzettend bedankt, uit de grond van mijn hart!

ANTHONY ROOVERS 30 augustus 2022

Stefanie en Karlijn hebben gezorgd voor een perfecte uitvaart. Al maanden tevoren was Stefani intens betrokken bij de ziekte van mijn vrouw. Het gaf mijn vrouw rust, te weten dat haar uitvaart in goede handen was. De opbaring bij ons thuis, de voettocht naar de begraafplaats, dat alles werd perfect georganiseerd. De herdenkings bijeenkomst in de aula was zorgvuldig en met liefde uitgevoerd. Dit alles was een grote troost voor ons. Door de perfecte video-streaming konden de vele vrienden en kennissen, er toch “bij” zijn. Wij zijn jullie voor dit alles erg dankbaar.

INGRID VAN DEN HURK 30 augustus 2022

Mijn familie kent Stefani en Hommage-uitvaarten, sinds augustus 2019 toen onze zus na een ziekbed overleed. Stefani heeft toen op een geweldige manier het afscheid van onze zus georganiseerd en in juiste banen geleid (zie ook de recensie op 15/09/2019 van mijn andere zus). Het was dan ook vanzelfsprekend dat we Stefani hebben gevraagd om de begrafenis van mijn moeder te regelen. Toch een uitdaging in coronatijd en met een familie die inmiddels hoge verwachtingen heeft na die bijzondere ervaring van eerder…
Maar in alle opzichten is Stefani (en in haar kielzog, Femke) weer geslaagd! Immer warm, goed luisterend, snel handelend, nooit opdringerig of pusherig, maar vooral persoonlijk, betrokken en met veel respect haar werk doend. Het is zo fijn om met mensen als Stefani te werken in dergelijke lastige tijden, dat ik haar -en iedereen bij Hommage-uitvaarten- van harte kan aanbevelen! Het maakt het allemaal een stuk prettiger (en lichter).

NIEK SAUTER 30 augustus 2022

Stefani is iemand op wie je in moeilijke tijden voor 100% kunt vertrouwen. Zij is warm, rustig en begripvol. Al onze wensen en die van mijn moeder zijn door haar georganiseerd. Een hele mooie spirituele ondersteuning op alle fronten. We kunnen alleen maar lof geven aan haar en haar team. Op een moment waar je het moeilijk hebt door haar te worden ondersteund daar zijn we erg dankbaar voor. Bedankt voor alle goede zorgen Stefani.

JOOST DE BRUIJNE 30 augustus 2022

Ik ken Stefani al even als beheerster van de Sint Catharina begraafplaats, als een fijn, oprecht en warm persoon om prettig mee samen te werken als horecaondernemer van Stads Bar&Food.
Dit keer belde ik haar met de vraag of ze mij en mijn familie wilde begeleiden na het overlijden van ons moeder.
Even warm, oprecht, persoonlijk, op maat en vooral prettig heeft ze dat samen met haar dochter fantastisch gedaan.
Absoluut niet te vergelijken met allerlei grotere partijen uit dezelfde branche.
Namens mijn hele familie, dankjewel!

HAROLD VAN NIELEN 30 augustus 2022

Wat ben ik blij dat ik Stefani via onderstaande reviews heb gevonden toen wij op zoek waren naar iemand die het afscheid van mijn moeder kon regelen. Ik kan onderstaande positieve berichten alleen maar beamen.
Stefani, bedankt voor alle steun en perfecte organisatie rondom het overlijden.

ERIK DOUMA 30 augustus 2022

Bij het overlijden van mijn echtgenoot, kregen wij via een andere uitvaartverzorger het adres van Stefanie. Wat waren wij blij, dat zij in alle rust ons bijstond in deze verdrietige periode. Alles was tot in de puntjes verzorgd en ik krijg nog steeds van vrienden de complimenten hoe mooi het geregeld was. Vooral het bloemetje met kaartje heeft bij velen indruk achtergelaten. Als je een dierbare verliest wil je het allemaal goed geregeld hebben en ik dank Stefanie nogmaals, hoe zij alles gedaan heeft. De kleinkinderen hebben de ingelijste foto van opa (geregeld door Stefanie) alle vijf op hun kamer staan. Stefanie nogmaals dank.
Charlotte Crijns

CHARLOTTE CRIJNS 30 augustus 2022

Beste Stefani,

Heel erg bedankt voor je warme zorgen, je rustige & respectvolle begeleiding en je kundigheid na het overlijden van mijn moeder. Dankzij jouw betrokkenheid hebben we er een zeer waardig afscheid van kunnen maken, volledig in de geest van mijn moeder, met wat verrassende momenten.
Voor ons ben je de top!

CORINE HAGENAARS 30 augustus 2022

In een verdrietige periode is het fijn om iemand te hebben die de regie pakt en alles overziet waar je op dat moment geen tijd en geen ruimte voor hebt. Het is vooral fijn als die persoon dan niet te nadrukkelijk aanwezig is, maar je op de juiste momenten adviseert en attendeert en je vooral ook als familie in je waarde laat. Stefani de Bie van Hommage Uitvaarten is zo iemand die ik dan ook van harte aan kan bevelen!
We hebben haar benaderd in verband met het overlijden van onze moeder twee weken geleden en ze heeft ons op een geweldige manier geholpen. Alle randvoorwaarden zijn op een perfecte manier ingevuld. De aula van de Catharina Begraafplaats was een hele mooie locatie om afscheid te nemen in kleine kring en alles rondom de kerkelijke uitvaart is ook daar haar op een geweldige manier verzorgd. Van de zakdoekjes in de hoeken van de kerkbanken, tot de prachtige foto’s van van onze moeder die ze voor alle kinderen had laten afdrukken en inlijsten.
Stefani; bedankt voor alle goede zorgen! Je was een rots in de branding!

FRIED SENGERS 30 augustus 2022

Onlangs heeft Stefani de uitvaart en ceremonie van onze geliefde papa en partner tot volle tevredenheid tot in de puntjes verzorgd.
Zij heeft aan al onze wensen voldaan en niets was teveel zelfs in de late uurtjes. Zij hielp ons om het hele draaiboek perfect in te vullen en uit te voeren met aanvullingen en aanpassingen tot het laatste moment. Ondanks ons verdriet heeft zij ons ontzorgd en geholpen om steeds de deadlines te halen voor rouw advertenties, rouwkaarten, adressen, enveloppen etc. Zij leefde mee en gaf aanmoedigende woorden wanneer dit nodig was. Het afscheid in de Aula was perfect verzorgd met bloemen en kaarsen. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

MARIA PEGGY SPILL 30 augustus 2022

Onlangs heeft Stefani de uitvaart en ceremonie van onze geliefde papa en partner tot volle tevredenheid tot in de puntjes verzorgd.
Zij heeft aan al onze wensen voldaan en niets was teveel zelfs in de late uurtjes. Zij hielp ons om het hele draaiboek perfect in te vullen en uit te voeren met aanvullingen en aanpassingen tot het laatste moment. Ondanks ons verdriet heeft zij ons ontzorgd en geholpen om steeds de deadlines te halen voor rouw advertenties, rouwkaarten, adressen, enveloppen etc. Zij leefde mee en gaf aanmoedigende woorden wanneer dit nodig was. Het afscheid in de Aula was perfect verzorgd met bloemen en kaarsen. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

FAMILIE VAN GEENHUIZEN 30 augustus 2022

Bij het overlijden van mijn broer hebben wij intensief contact gehad met Stefani van Hommage Uitvaarten. We zijn bij toeval bij haar terecht gekomen. We kwamen tot een echte samenspraak. Ze begreep meteen onze behoeften en wensen en nam alle tijd om tot beslissingen te komen. De uitvaart verliep geheel naar wens en heeft bij iedereen die erbij was een goede herinnering achtergelaten.

ELS VAN LEEST-HABRAKEN 30 augustus 2022

Wij zijn via via in contact gekomen met Stefani. Er was meteen een klik en een vertrouwd gevoel. Door de begeleiding en sturing vanuit Stefani hebben we samen gezorgd voor een prachtig en waardevol afscheid voor mijn lieve zus. Alles was tot in de puntjes top verzorgd. Het was een afscheid waar mensen nog lang over blijven napraten. Ook na het afscheid was er nog betrokkenheid vanuit Stefani, met de vraag hoe dat het nu met ons alle gaat. Bedankt voor alle goede, maar ook fijne zorgen.

MANON VERSTEIJNEN 30 augustus 2022

Warme, snelle, attente dienstverlening van ‘ouderwets’ hoge kwaliteit. Heel persoonlijk, empathisch, ook naar bijzondere familieleden, niets is te gek en er word door Stefani telkens weer een beetje extra aan toegevoegd. Volledig ontzorgd en je zou er bijna naar uit kijken om vaker met haar te mogen werken…Ik kan haar iedereen aanraden, het is elke cent waard!

PETER VOSSEN 30 augustus 2022

Stefanie heeft daarop onze handen gegrepen en heeft ze niet meer losgelaten. Met ontzettend veel liefde en begrip en geduld en vertrouwen hebben wij een eervolle en sfeervolle uitvaart kunnen verzorgen samen met haar. Overal ruimte voor alle zorgen die speelden. Zeer discreet en betrokken.
Bij Hommage voel je je als rouwende nabestaande echt een beetje thuis.

Wij zijn daarvoor zeer dankbaar en zullen dan ook iedereen aanraden van deze dienst gebruik te maken

RENATE HAGESTEIN 30 augustus 2022

Op 2e kerstdag overleed onze vader en opa, na een zwaar en intens stervend traject van 9 maanden. Wij hadden nog een visitekaartje van Stefani en papa is uiteindelijk, 1 maand voor zijn overlijden, samen met ons gaan kijken naar de aula op de St. Catharina begraafplaats, omdat hij dat graag wilde ervaren. Papa voelde zich meteen thuis. Overlijden op tweede kerstdag in de avond is geen doorsnee dag. Toch besloot Stefani om haar kerstjurk te vervangen voor haar “werkkleding”. Samen met ons heeft ze papa/opa keurig verzorgd voor zijn laatste afscheid en heeft ze haar belofte aan hem gehouden en hem direct meegenomen naar de aula, om hem daar te laten “ logeren” . Uiteindelijk heeft Stefani het bijna onmogelijke project, om de uitvaart binnen 3 dagen te regelen, perfect voltooid. Ondanks de grote uitdaging was niets haar teveel. Ze was flexibel en beantwoorde alle vragen binnen afzienbare tijd!
De uitvaart was intiem, warm en respectvol. Een prachtig laatste “feestje” voor papa, precies zoals hij dat gewenst zou hebben.
Dank Stefani, Karlijn en Femke.

CHIMÈNE VAN OOSTERHOUT 30 augustus 2022

Door het plotseling overlijden van mijn vader en mijn afkeer tegen de grote branches kwam ik via via terecht bij Karlijn. En zo belde ik haar op zaterdagavond huilend op. En wat een warm bad was dat. Ze stelde me meteen op mijn gemak en begon mij eigenlijk direct te ontzorgen. En dat heeft ze de hele week gedaan. Doordat Kerstmis net voor de uitvaart was, was ook dat nog een uitdaging. Maar ook tijdens de kerstdagen was Karlijn er voor ons. Hoe bijzonder!! Woorden zijn bijna niet te vinden om de ontzorging en oprechte interesse in ons en papa te omschrijven. Karlijn was die week mijn baken en de uitvaart was prachtig! Wat een prachtige roeping als beroep.. Hoop dat Karlijn en Stefani beseffen hoe bijzonder het is dat ze nabestaanden zo kunnen begeleiden. Dank!

GABY DE VRIEZE 30 augustus 2022

Alles wat je nodig hebt na het overlijden van je dierbare. Er werd geluisterd en meegedacht met onze wensen, alle mogelijkheden werden uitgezocht om een prachtig, waardevol maar vooral persoonlijk afscheid te kunnen regelen. Wat een fijne samenwerking met Stefani en Raymond.
Een mooier afscheid hadden we niet kunnen hebben. Nogmaals bedankt.

FAM VOGELS 30 augustus 2022

Dag Stefanie
Op 27-4-2022is mijn vader plotseling overleden.wij willen je graag bedanken voor de snelle handelingen die er toen nodig was het was even hectische voor jou ,om in een korte tijd een mooi afscheid te regelen voor mijn vader.alles was goed verzorgt.iedereen vond het een prachtig afscheid.mooi ingetogen.bedankt namens de familie en vrienden.

ESTHER BROUWERS 30 augustus 2022

Stefani is een geweldige steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Dankzij haar inzet, creativiteit en rust hebben we afscheid kunnen nemen van mijn moeder zoals wij denken dat zij dat gewild had. Een hele mooie spirituele omgeving en heel respectvol en steunend. Alles heeft zij opgelost en niets was teveel. Wij kunnen Stefani en haar collega s alleen maar aanbevelen.

IROS IROS 30 augustus 2022

Na het overlijden van onze (schoon)moeder die opgegroeid is nabij het centrum van Eindhoven hadden we behoefte om de uitvaart te laten verzorgen door een uitvaartonderneming die een persoonlijke aanpak zou kunnen geven aan haar afscheid.
Omdat vele familieleden begraven zijn op de St. Catharina begraafplaats kwam de hier gesitueerde aula in beeld. Vanaf het eerste contact verliep alles naar wens. Stefani bleek goed te kunnen luisteren en onze (specifieke)wensen prima te kunnen vertalen naar de praktijk van een perfect georganiseerd afscheid. Ze heeft ons volledig ontzorgd. Stefani zet steeds dat stapje extra en komt met mooie ideeën.
Duidelijke en toch flexibele afspraken worden door Stefani voorzien van extra adviezen en tips.
Stefani was op de achtergrond aanwezig maar had de organisatie prima op orde.
Complimenten voor de begeleiding, uitvoering en persoonlijke aandacht.
Chapeau

FAMILIE VAN DEN HEUVEL 30 augustus 2022

Werkelijk een ” Pas de Deux “, de fantastische samenwerking tussen Stefani en Sandra.
Stefani bedankt voor je begeleiding, warmte, vakmanschap , mooie Catharina Aula en de lieve attenties.
Sandra, bedankt voor je prachtige woorden die het afscheid van moeder zo veel mooier maakten.
Moeder Jeanne’ s afscheid was zeker met liefde gedaan!
lieve groeten,
Lisette

LISETTE VD MOLENGRAAF-HOPPENBROUWERS 30 augustus 2022

23 Februari heb ik mijn moeder begraven met de liefdevolle zorg van Stefani de Bie van Hommage uitvaarten en de warme begeleiding van Sandra van Bladel van Afscheid met Liefde. Tijdens de dagen voorafgaande dagen is niets te veel. Op de dag van de begrafenis is niets te groot wat niet groot hoeft te zijn. En de dagen erna, zijn er de kleine dingen die er voor hebben gezorgd dat ook voor mij het een en ander een plaatsje heeft gekregen. Sommige muziek zal nooit meer het zelfde zijn,.. Dank.

Paul Hoppenbrouwers 30 augustus 2022

Lieve Stefani,
Jij hebt ervoor gezorgd dat het afscheid en de uitvaart van mijn Polle geweldig, respectvol en liefdevol is verlopen. Vanaf het begin gaf je ons het gevoel dat alles kon en alles mocht. Gaf ons werkelijk alle ruimte. Was behulpzaam en creatief. Niets was standaard, alles mooi afgestemd op onze ideeën en wensen.
Grote complimenten. Kon hem mede dankzij jou geen mooier afscheid geven.

Hanke Martin 30 augustus 2022

Na enig speurwerk op internet kwamen we bij hommage uitvaarten terecht toen onze vader overleed.
We hebben warme en goede herinneringen aan de begeleiding.
Alles is keurig en zorgvuldig na wens verlopen zeker een goede beslissing geweest.
We zijn Karlijn zeer erkentelijk.
Evengoed als Stefanie die de rol van begeleider overnam als Karlijn verhindert was.
Ook de nazorg die erg belangrijk is,, is erg fijn We kunnen altijd terecht met vragen.

Tilly 30 augustus 2022

Als Jos Hoeberichts deze review had kunnen schreven had hij zeker zijn dank uitgesproken voor de persoonlijke manier waar jij, Stefani, zijn afscheid geregeld hebt. Zeer persoonlijk. Ik hoorde de muziek, de afscheidswoorden van diverse mensen. Het was mooi!

Jonne Christensen 27 juli 2022

Onze vader is onverwacht snel overleden en de begrafenis moest vanwege omstandigheden snel plaatsvinden. En dat ook nog met het Pinkster weekend ertussen. Geen gemakkelijke opgave. Stefani heeft ons fantastisch geholpen. Flexibel, ‘can do’ mentaliteit, altijd positief. Ze is een enorme steun voor ons geweest. Ze heeft ons heel veel denkwerk uit handen genomen en het was ontzettend prettig met haar samen te werken. Ze was altijd bereikbaar (van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat), reageerde snel, handelde snel en heeft alles tot in de puntjes geregeld. Zij heeft ons op vele fronten met raad bijgestaan en creatief last minute uitdagingen opgelost. We hadden ons geen betere steun voor en tijdens de begrafenis kunnen wensen. Het is een heel mooi afscheid geworden, mede dankzij haar inspanningen.

C. Kersten 27 juli 2022

Op 16 mei overleed onverwachts onze moeder, tijdens haar vakantie in Domburg. Vanaf dat moment is Stefani voor ons aan de slag gegaan en heeft al onze zorgen uit handen genomen. Met zoveel gedrevenheid, snelheid, zorgzaamheid, meer dan je je kunt wensen. Vooral het meedenken heeft ons ook enorm geholpen in de organisatie, want er komt zoveel op je af. De energie die zij in haar werk steekt is enorm, van ’s morgens vroeg tot laat in de avond was ze bereikbaar. Mede door haar betrokkenheid (en ook van haar collega’s) was de herdenkingsdienst en het hele afscheid een waardevolle tijd waar wij met een warm hart op terug kijken!

Ella Erkelens 27 juli 2022

Het afscheid van mijn Hanneke was geen standaard uitvaart. Stefani heeft geweldig werk geleverd om alles te regelen zoals wij het graag wilden. Ze heeft veel ideeën en suggesties, laat zich niet uit het veld slaan bij tegenvallers, zoekt naar oplossingen. Het belangrijkste vond ik dat ze kan schakelen. Als haar idee niet bij je past, zoekt ze gewoon verder. Erg fijn dat die ruimte er is. Ze regelt veel, toont initiatief, is attent, neemt de regie waar nodig, heeft het overzicht. Kortom, dikke pluim!

Karien Rijnen 27 juli 2022

Beste Stefani,

We hebben jou diensten en zorg ervaren als zeer persoonlijk, ongedwongen en anders dan anders. je hebt (schoon) moeder en oma een zeer mooi afscheid bezorgd.

alle lof daarvoor, hartelijk dank.
Familie Dekkers-Moolenschot

Familie Dekkers-Moolenschot 27 juli 2022

Toen ons mam toch nog onverwacht binnen het verwachtte overleed in februari, belden wij Stefani. Van het begin tot het einde, en zelfs daarna, werden we liefdevol bijgestaan door Karlijn en Stefani. Persoonlijk, warm en betrokken, kundig, empathisch en creatief, wat soms aan het einde van de lockdown heel fijn was met de uitdagingen die dat met zich meebracht.
Hierdoor hebben we ons mam een heel mooi, passend en liefdevol afscheid kunnen geven, waar wij nog steeds heel dankbaar voor zijn.

Mayke en Margo Moonen 27 juli 2022

Mijn man is op 28 december 2018 overleden na een lang ziekbed. In november hebben wij het eerste contact gehad met Stefani. Mijn man heeft daardoor mee kunnen denken over het afscheid. We hebben dat als héél waardevol ervaren. Na het overlijden heeft Stefani samen met mijn 2 zonen van 18 en 21 jaar voor een onvergetelijke afscheid van Gert gezorgd. Alles klopte! We zijn haar enorm dankbaar!

Esther van den Hurk-Souchon 23 januari 2019