Evert Sanders

Evert Sanders

12-januari-1955
4-april-2024

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Ik ga akkoord

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Maximale bestandsgrootte: 3 MB. Bestandstype toegestaan: afbeelding. Bestand hier neerzetten

Gecondoleerd aan allen die hem lief zijn. Herinneringen als mede opleiding en collega binnen de ggz. Maar ook weekend Ameland, de vele partijen risk tot diep in de nacht,borrelen en filosoferen over de wereld,politiek en het leven. Samen met andre en els en later mientje. Dag Evert.

Ruud en marian

Beste familie, gecondoleerd met het verlies van Evert. Helaas (tot mijn grote spijt!) kan ik niet naar de uitvaart komen ivm opname/operatie in het ziekenhuis. Ik heb met Mientje afgesproken om volgende week naar de begraafplaats te gaan. Ik mis Evert nu al! Sinds 2019 trokken we regelmatig samen op en hadden we leuke uitjes. Helaas viel onze reis begin dit jaar in duigen en kunnen we het niet meer over doen. Sterkte voor de familie met het verlies. In gedachte ben ik er morgen bij. Hartelijke groet, Adriana.

Adriana

Ik zal me Evert vooral blijven herinneren als een van de markante leerlingen van de psychiatrische verpleegkundige opleiding. Tot zijn eigen verbazing, was hij met zijn JAC hulpverleningsachtergrond toch aangenomen. Tijdens de lesweken viel hij menig docent op met zijn kritische vragen en opmerkingen. Hij maakte serieus werk van zijn studie met als hoogtepunt een uitzonderlijke 10 voor het psychiatrie examen. Achteraf onthulde hij dat de te bestuderen vragenlijst hem heel bekend was voorgekomen, omdat hij die ooit tevoren tijdens een andere opleiding al eens had moeten bestuderen. Hoe dan ook Evert was een legendarische opleideling !

René Janssen

Lieve familie, Wat is het snel gegaan. Jullie hebben gelukkig goed afscheid kunnen nemen. Het past bij Evert om de regie in handen te nemen. Heel veel sterkte met dit verlies. Trees en Michiel

Trees en Michiel

Evert, jouw dood brengt gemengde gevoelens bij mij omhoog. Het was goed, dat wij vorige week, 2 dagen voorafgaand aan jouw overlijden, waardig afscheid van elkaar hebben mogen nemen. Ik wens Mientje, Mari en alle anderen die om jou geven sterkte bij de verwerking van dit plotselinge gemis.

Els Roemer

Lieve Marie en familie, Gecondoleerd met dit grote verlies. Vorig jaar je grote vriend Jan Troost en nu je vader. De liefde blijft. Sterkte Marie-Antoinette

Marie-Antoinette Minis

Lieve Mientje, Maarten, Mari, familie en vrienden, Wij condoleren jullie met het plotselinge verlies van Evert. Daar wensen we jullie veel steun en sterkte toe en hopen dat jullie met veel liefde denken aan alle goede herrinneringen. Fam. Bergman Lodewijk Napoleonplein 14 5616 BA Eindhoven

Familie Bergman

Dapper van Evert dat hij het tijdstip van zijn dood zelf gekozen heeft. En fijn voor jullie dat je daardoor gezamelijk afscheid kon nemen. Ik hoop dat jullie daar wat troost in vinden. Jullie allen veel sterkte gewenst.

Piet en Anneke Berkers-Philipsen