Piet Jacobs

Piet Jacobs

02 -juli-1931
24 -oktober-2022

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Ik ga akkoord

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en opa. Ik wens jullie veel kracht toe in de verdrietige periode.

Cinara

Familie Jacobs, Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader, opa en overgroot opa. Familie de Bruijn

Familie de Bruijn

Heelveel sterkte allen.. Rust zacht🌹🙏🏽 Blijf dicht bij elkaar💕💕💕💕

Erica en fam.

Beste familie Jacobs, Heel veel sterkte met het verlies van lieve, grappige en bedachtzame Piet. Ik heb veel zaterdagen met Piet op de zorgboerderij doorgebracht. Als het lekker weer was, dan zat Piet als eerste buiten met zijn gezicht in het zonnetje. Samen spraken we dan over het leven, maar konden daarnaast ook veel lachen. Ik zal Piet herinneren als goedlachs, zachtaardig en tikkeltje eigenwijs. Kleine gebaren betekende erg veel voor Piet. Hij sprak regelmatig zijn waardering uit en pakte dan je hand vast om je te bedanken. Wat een mooie man! Ik ben erg dankbaar dat ik Piet heb mogen leren kennen. Nogmaals veel sterkte met dit grote verlies! Liefs, Chinouk

Chinouk Swinkels

beste fam. het was een voorrecht om jullie ouders te mogen verzorgen . laatste jaren jullie pap alleen en dat geeft een warme herinnering. vooral zijn (onze) humor , gaf vaak handvaten als hij het zwaar had. het gemis van jullie mam , was groot bij hem, daarna kwam het gemis van helma er ook nog eens bovenop. zijn hondje toby gaf hem veel troost. Ik ga hem niet vergeten, zal vaak naar dat plekje voor het huis kijken, waar hij in het zonnetje zat te genieten op zijn bankje. wens jullie veel sterkte met dit afscheid. groetjes wilma ..

wilma megens

Beste familie Jacobs, Bij deze willen wij jullie veel sterkte 🤝wensen met het verlies van jullie pap. Een mooi mens is heen gegaan.Zijn humor en geintjes zullen ons nog lang heugen.Het kaartgroepje waar ook ons pap bij hoorde is daarboven 🌟weer compleet.We wensen ze veel kaart plezier.

Maria en Jan van Bussel

Beste familie Jacobs, Bij deze willen wij jullie veel sterkte 🤝wensen met het verlies van jullie pap. Een mooi mens is heen gegaan.Zijn humor en geintjes zullen ons nog lang heugen.Het kaartgroepje waar ook ons pap bij hoorde is daarboven 🌟weer compleet.We wensen ze veel kaart plezier.

Maria van Bussel

Heel veel sterkte met het verlies van jullie vader. Kwam sinds vorig jaar bij jullie vader om hem in de ochtend te verzorgen. Heb hem leren kennen als een man die vooruit te bewegen was met humor. Dat gebruikte ik dan volop. Die pretoogjes van hem vooral als hij me weer in het ooitje had genomen of weer probeerde te nemen en zijn 4 vingers opstak. Wat ik ook vooral niet vergeet was zijn ontbijt momentje met Toby. Dan zag je hem genieten… ik zal deze bijzondere ondeugende en grappige man zeker gaan missen. Hij heeft een speciaal plekje in mijn hart gekregen…. Hopelijk kunnen jullie verder voor zijn Toby zorgen want ook die zal zijn baasje missen ❤️

Mario van den Burg

Sterkte met dit verlies en koester alle mooie herinneringen van jullie pap ♥️

Ellen Maas