Pieter Jan Blom

Pieter Jan Blom

19-oktober-1950
6-oktober-2022

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Ik ga akkoord

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Maximale bestandsgrootte: 3 MB. Bestandstype toegestaan: afbeelding. Bestand hier neerzetten

Beste familie. Gecondoleerd met jullie verlies. Ik kende Pieter Jan pas heel kort, door korte ritjes met Automaatje vanaf april dit jaar. Maar ondanks die korte ritjes hadden we een klik met mekaar. Jammer dat hij er niet meer is.

Mat Cremers

Het was een mooi afscheid van een Pieter-Jan, heb vele jaren met hem mogen samenwerken bij DVD Directie Zuid. Ik wens jullie veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Simon Waegemaekers

Simon Waegemaekers

Wij betreuren dat we vandaag niet aanwezig kunnen zijn voor het afscheid aan Pieter-Jan. Wij bieden u onze diepste medeleven en delen uw verdriet. Frank en Michèle van der Putten.

Frank van der Putten

Beste familie, Jaren was Pieter-Jan een gewaardeerd collega binnen de DGW&T/DVD, directie Zuid. Ik wens jullie veel kracht en sterkte bij het verwerken van zijn verlies. Helaas kan ik door corona niet bij het afscheid zijn.

Willem Bos

Pieter Jan heb ik enkele jaren als leidinggevende meegemaakt bij Dienst Vastgoed Defensie, in de regio Zuid. Ik wens familie en vrienden veel sterkte toe in de komende tijd.

José de Bont

Vele jaren samen gewerkt bij Defensie en later ook als bestuurslid van de Postactievenvereniging DVD Directie Zuid. Ik wens jullie veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

C.J.F. de Gussem

Beste Mia en verdere familie, Als goede vrienden van Arnold en Betty hebben wij Pieter-Jan begin jaren ‘70 leren kennen. Een man met veel humor en altijd pretoogjes ondanks de tegenslagen die hij heeft meegemaakt. We wensen jullie veel sterkte, voor morgen maar ook voor de komende tijd waarin het gemis heel voelbaar zal zijn.

Frans en Suzanne van Nispen tot Pannerden-Gondrie

Beste Mia, Pascale en familie van Pieter Jan, Gecondoleerd en sterkte bij het dragen van dit verlies. Pieter Jan was een bewonderenswaardige man die mij als persoon erg aansprak. Al was het alleen maar omdat ook hij een verleden heeft qua hersenletsel, net als ik. Ik mocht hem ook geregeld helpen met zijn computer. Ik zal hem missen, en niet vergeten. Sterkte en de beste groeten van Elias (de computerman).

Elias Rooze

Lieve Mia en familie, wat een ontzettend verdrietig bericht, ik wens je/jullie heel erg veel sterkte met een plek geven aan het verlies van Pieter Jan. Helaas kan ik niet bij het afscheid zijn, maar ik zal er in gedachten aan hem en jou/jullie bij zijn. Een hele dikke knuffel, San

San Wojakowski

Samen waren we nog over van de oude zaterdagochtend 8. Ongeveer 40 jaar geleden stonden we aan de basis. Als we ongeveer 1 keer per 2 weken in 33 jaar naar paaltje 6 v.v. zijn gevaren, hebben we 10.000 km op het kanaal afgelegd. Het is een mooie tijd geweest.

Toon. Lips