Wim Michiels

Wim Michiels

15-februari -1927
19-mei-2023

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Ik ga akkoord

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Maximale bestandsgrootte: 3 MB. Bestandstype toegestaan: afbeelding. Bestand hier neerzetten

Familie Michiels ik wil jullie condoleren met het overlijden van Pa Michiels, zoals wij hem noemde. De bakker Michiels was een begrip op de Woenselse Markt, mede dankzij de lekkere worstenbroodjes, het gebak maar bovenal de vriendelijke en kundige bediening. Heel veel sterkte met dit verlies. Peter Termeer

Peter Termeer

Fam Michiels Wij willen jullie condoleren met het verlies van jullie Vader, schoon vader.opa en overgroot opa. En wensen jullie veel sterkte om dit verlies een plekje te geven.

Harrie en Margriet de Leijer-Michiels

Lieve Familie Gecondoleerd met het verlies van jullie pap en opa ,voor mij zal hij altijd de bakker blijven van de lekkerste tompoezen,ook die van jou Marcel waren overheerlijk . Die missen we nog steeds iedere zaterdag maar helaas aan al het goede en fijne komt een eind.Fijn dat jullie pap en opa zo oud heeft mogen worden. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. ? Annelies Zwerts

Annelies Zwerts

Ome Wim en tante Bep van de bakkerij. Voor mij een begrip in de familie van mijn man Rob. Met zo'n grote familie ken ik jullie niet allemaal persoonlijk. Daarom via deze weg allemaal gecondoleerd met het overlijden van ome Wim. Ik zal ook ome Wim en tante Bep blijven herdenken als ik over de Woenselse Markt fiets. Veel sterkte allemaal.

Wendy van den Akker

Lieve familie Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie vader schoonvader opa en overgrootvader? Wat een groot gemis?️ Fien Roefs Van jullie kookclubje ?

Fien

Gecondoleerd met het verlies van jullie dierbare Wim Michiels ❤️Veel sterkte

Mirjam Bierings en Chris Tielens

gecondoleerd met het verlies Peter en Ingrid Michiels (vroeger uit Sterksel) Horionstraat 14 6093BD Heythuysen

Peter Michiels

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en opa Frank en jolanda dingen

Jolanda.Dingen

Met veel verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Wim Michiels. Wim is altijd een trouwe relatie geweest van ons kantoor, en we hebben hem leren kennen als een warme, liefdevolle en authentieke man. We wensen de familie, nabestaanden en bekenden heel veel sterkte met dit verlies. Rick Guitjens - Guitjens Verzekeringen.

Rick Guitjens

Hierbij willen wij de familie condoleren met het verlies van vader, schoonvader en Opa. Ondanks de hoge leeftijd komt het overlijden toch altijd onverwachts. Wij hebben Wim als medebewoner van Villa Bologna slechts 4 jaar mogen meemaken. Het was een altijd vriendelijke en prettige medebewoner. Wij wensen jullie allen veel sterkte met het verlies.

Ad en Toos van Alphen