Uitvaart Eindhoven

Wanneer een dierbare overlijd helpt een mooi en warme uitvaart om met het verlies van een dierbare draaglijker te maken. Bij Hommage Uitvaarten staan we klaar om u te helpen met het organiseren van een stijlvol eerbetoon aan uw overleden dierbare. In een tijd van leegte en verdriet staan wij voor u klaar met persoonlijke en betrokken uitvaartbegeleiding zodat er een uitvaart komt die goed bij de dierbare past.

Wij vinden het erg belangrijk dat nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Samen bepalen we de details. Zo organiseren wij een afscheidsceremonie die echt bij de overleden dierbare past. Wilt u een uitvaart voor een dierbare in Eindhoven regelen? Neem contact met ons op. Wij helpen u in deze zware tijd.

 

Kennismaken

Over ons

Hommage Uitvaarten

Al jarenlang sta ik mensen bij in veel verschillende situaties bij een overlijden op de spoedeisende hulp, en later in de terminale thuiszorg. Door de jaren heen is het mijn aandachtsgebied geworden. Het is mij duidelijk geworden wat de impact is van een goede begeleiding in een dergelijke periode. Door mijn jarenlange ervaring weet ik hoe belangrijk rust en tijd zijn in een periode na het overlijden. Ook weet ik hoe ik u kan ondersteunen in deze moeilijke tijden.

Het organiseren van de uitvaart doen we volledig samen. Met onze creativiteit en een persoonlijke aanpak zorgen we voor een bijzondere, onvergetelijke uitvaart.

Bekijk ervaringen

Ervaringen van anderen

In een periode van uitersten is het fijn om volledig en professioneel te worden ontzorgd en begeleid. Hommage heeft alle verwachtingen overtroffen, waardoor een zeer waardig en warm afscheid tot stand is gekomen waarop we met een absoluut voldaan en prettig gevoel op terug kijken. Bedankt Stefani en...

Eric Dubèl 3 juli 2023

Lieve Stefani, Toen mijn broer onverwachts overleed wisten we niet zo goed wat te doen. Waar moesten we heen bellen? Totaal overvallen…. We kwamen bij Hommage uit ( ik zeg altijd toeval bestaat niet) en het eerste telefoongesprek voelde warm en welkom aan. Je was meteen oprecht geïnteresseerd...

Angela Kox 5 februari 2023

Als Jos Hoeberichts deze review had kunnen schreven had hij zeker zijn dank uitgesproken voor de persoonlijke manier waar jij, Stefani, zijn afscheid geregeld hebt. Zeer persoonlijk. Ik hoorde de muziek, de afscheidswoorden van diverse mensen. Het was mooi! ...

Jonne Christensen 27 juli 2022

Mijn man is op 28 december 2018 overleden na een lang ziekbed. In november hebben wij het eerste contact gehad met Stefani. Mijn man heeft daardoor mee kunnen denken over het afscheid. We hebben dat als héél waardevol ervaren. Na het overlijden heeft Stefani samen met mijn 2 zonen van 18 en 21 jaa...

Esther van den Hurk-Souchon 23 januari 2019

Een bijzonder afscheid

Veelgestelde vragen

In principe mag een uitvaart op elke dag van de week plaatsvinden, ook op feestdagen. Veel locaties zijn echter op zondag gesloten. Op zaterdag en zondag berekenen veel locaties, zoals begraafplaatsen bijvoorbeeld, een weekendtoeslag. Het is dus afhankelijk van de wensen van de nabestaanden wat er in het weekend georganiseerd kan worden. Daarnaast speelt de beschikbaarheid van de gewenste locatie een rol. In 2023 kampen we nog steeds met een groot personeelstekort, een probleem dat er ook vaak voor zorgt dat we ergens niet terecht kunnen, simpelweg omdat er geen mensen zijn die voor ons kunnen werken.

Lees meer

Als een alleenstaande komt te overlijden, dan moet er het een en ander geregeld worden. Vaak meer dan wanneer de overledene een partner had. De administratie na het overlijden wordt meestal gedaan door de executeur testamentair: de persoon die ervoor zorgt dat het nalatenschap van de overledene goed wordt afgehandeld. Dit is vaak een familielid die bij leven van de overledene al benoemd is. Wanneer er nog geen executeur testamentair is benoemd als een persoon overlijdt, dan moet deze persoon alsnog aangewezen worden.

Lees meer

Het is voor veel mensen die te maken krijgen met een overlijden een belangrijke vraag: wat kost een uitvaart? Wat kost een begrafenis en is dat duurder dan een crematie, wat kost de afscheidsceremonie en met welke kosten moeten we als naasten nog meer rekening houden? Daar is helaas geen eenduidig antwoord op te geven.

Lees meer