Uitvaart Son en Breugel

Een uitvaart is de ideale manier om mooi en warm afscheid te nemen van een dierbare. Een uitvaart kan er voor zorgen dat het verlies van de dierbare wat draaglijker wordt gemaakt. We staan voor u klaar om te helpen met de organisatie van een stijlvol eerbetoon. In een zware periode van leegte en verdriet staan wij voor u klaar. Door onze betrokken en persoonlijke aanpak regelen wij, samen met u, een persoonlijke en passende uitvaart voor uw dierbare.

In deze periode is het belangrijk dat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare. Wij snappen dit helemaal. Wanneer u er klaar voor bent om de uitvaart te regelen kunt u contact met ons opnemen. Samen organiseren we de uitvaart die bij de overleden dierbare past. Zo helpen wij u in deze moeilijke periode.

Kennismaken

Over ons

Hommage Uitvaarten

Met jarenlange ervaring sta ik mensen bij wanneer hun dierbare overlijd. Het is mij duidelijk dat een goede begeleiding een grote impact heeft in zo een intense periode. Het wordt mijn aandachtsgebied en we weten hoe belangrijk een goed en mooi afscheid kan zijn voor het verwerken van het overlijden van een dierbare. Met een persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat elk uitvaart een waardig afscheid wordt. Zo zorgen we altijd voor een bijzondere uitvaart.

Bekijk ervaringen

Ervaringen van anderen

Toen mijn vader overleed, hebben wij contact gezocht met Hommage. Vanaf het eerste moment was Stefani er voor ons. Vooral de eerste dagen was zij een enorme steun bij al die dingen die snel geregeld moesten worden. Wij wisten vooral wat we niet wilden, maar Stefani luisterde enorm goed en kwam steed...

André 9 oktober 2022

Tijdens het ziekteproces van mijn man hadden we al besloten dat we zouden kiezen voor een kleine persoonlijke uitvaartonderneming. De ochtend na het overlijden heeft mijn dochter Stefani gebeld. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en was heel betrokken. De huiselijke 24-uurs rouwkamer was een ...

ANNIE VERHAEGH 30 augustus 2022

Persoonijk en betrokken zijn de begrippen die bij Stefani centraal staan. En zo was dat bij het afscheid van Marjet, mijn partner, ook. Een prachtig afscheid op natuurbegraafplaats Schoorsveld waar we zonder haar inbreng niet zo snel terecht waren gekomen. Van begin tot eind was de inbreng. van Stef...

ARNOLD BERNDSEN 30 augustus 2022

Een overlijden zal altijd gepaard gaan met een emotioneel beladen periode. Als het dan ook nog een jonge vent betreft, zoals bij onze zoon het geval was, dan wil je dat je door een ervaren uitvaartspecialist begeleid wordt die je vanaf de start kunt vertrouwen. Stefani is zo’n persoon. Tevens was ...

BART VAN WERKUM 30 augustus 2022

Een bijzonder afscheid

Veelgestelde vragen

In principe mag een uitvaart op elke dag van de week plaatsvinden, ook op feestdagen. Veel locaties zijn echter op zondag gesloten. Op zaterdag en zondag berekenen veel locaties, zoals begraafplaatsen bijvoorbeeld, een weekendtoeslag. Het is dus afhankelijk van de wensen van de nabestaanden wat er in het weekend georganiseerd kan worden. Daarnaast speelt de beschikbaarheid van de gewenste locatie een rol. In 2023 kampen we nog steeds met een groot personeelstekort, een probleem dat er ook vaak voor zorgt dat we ergens niet terecht kunnen, simpelweg omdat er geen mensen zijn die voor ons kunnen werken.

Lees meer

Het is voor veel mensen die te maken krijgen met een overlijden een belangrijke vraag: wat kost een uitvaart? Wat kost een begrafenis en is dat duurder dan een crematie, wat kost de afscheidsceremonie en met welke kosten moeten we als naasten nog meer rekening houden? Daar is helaas geen eenduidig antwoord op te geven.

Lees meer

Ja, dat kan zeker. De nabestaanden betalen de kosten van de uitvaart in dit geval zelf. Er kan bijvoorbeeld voor worden gekozen om de kosten te vergoeden via de rekening van de overledene.

Lees meer